KYLIE SKIN

KYLIE SKIN er hudpleje til alle hudtyper i alle aldre og uanset køn. KYLIE SKIN er velegnet til flere forskellige problemstillinger, du kan opleve med din hud. Det kan være alt fra tørhed, ujævn hudtone, manglende glød, store porer, urenheder - you name it! Alle hendes produkter er lavet med nøje udvalgte ingredienser, der har nogle helt bestemte fordele for din hud.

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

På abonnement

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
Kylie by Kylie Jenner Serum Radiance Booster 20 ml
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
20 ml
Kylie by Kylie JennerSerum Radiance Booster
294,95 kr.
(7)

KYLIE SKIN

KYLIE SKIN er hudpleje til alle hudtyper i alle aldre og uanset køn. Det er vigtigt for Kylie Jenner, at hendes fans kan spejle sig selv i hendes skincare serie. Da hendes målgruppe primært er mellem 16 år og midt 30'erne. Så skal det også passe prismæssigt til de unge, der måske er på udkig efter deres allerførste produkter indenfor hudpleje og som ser Kylie som en rollemodel.

KYLIE SKIN er velegnet til flere forskellige problemstillinger, du kan opleve med din hud. Det kan være alt fra tørhed, ujævn hudtone, manglende glød, store porer, urenheder - you name it! Alle hendes produkter er lavet med nøje udvalgte ingredienser, der har nogle helt bestemte fordele for din hud. Der er produkter til enhver problemstilling, du står med eller hvad din hud mangler og har brug for, for at være den bedste version af sig selv. Stort set alle hudplejeprodukterne er parfumefri - med undtagelse af enkelte produkter: Foaming Face Wash og Vanilla Milk Toner, som begge har en diskret duft af vanilje.

Blandt hendes bedst sælgende produkter til ansigtet kan nævnes følgende:

Ydermere findes der også produkter indenfor kropspleje:

Disse to produkter indeholder ligeledes lidt duft i form af mild kokos, som giver dig en dejlig, lækker fornemmelse af sommer og sol.