Menu

Le Mini Macaron
Le Mini Macaron er et gel polish-kit, som er udviklet til at gøre gel manicuren sjov og hyggelig. Det har aldrig været nemmere. Deres søde macaron-formede LED tørrer lakken på kun 30 sekunder – og holder i op til 10 dage. Deres gel polish er en 3i1 formel, hvor basecoat og topcoat er i gellakken.

Le Mini Macaron er et gel polish-kit, som er udviklet til at gøre gel manicuren sjov og hyggelig. Det har aldrig været nemmere. Deres søde macaron-formede LED tørrer lakken på kun 30 sekunder – og holder i op til 10 dage. Deres gel polish er en 3i1 formel, hvor basecoat og topcoat er i gellakken.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

128 produkter
128 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR
70,-
Le mini macaron Gel Manicure Kit Nude
279,95 kr.349,95 kr.
SPAR
180,-
Le mini macaron Le Mani Salon
269,95 kr.449,95 kr.
Le mini macaron Nail Cleanser 50 ml
129,95 kr.
Le mini macaron Neglebuffer 1 stk
29,95 kr.
Le mini macaron Neglefil Sanding Block
29,95 kr.+ evt. fragt
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Cimmie
Materialist
Cimmie er 25 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 7 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...
Min ekspertise er:
Make-up

Visionen bag Le Mini Macaron

Visionen bag det franske brand er enkel. Le Mini Macaron mener, at alle brugere af neglelak skal have muligheden for at nyde et perfekt 1-trins gel-system, som er nem og hurtig at lave – og som ikke koster en formue. Produktet kan bruges derhjemme eller på farten.

Lakken er en 3-i-1 gel-neglelak, som altså har en basecoat, farve og topcoat i én og samme flaske. Der er et næsten uendeligt udvalg af farver og nuancer, så du kan kreere dine helt egne looks med Le Mini Macaron Gel Manicure. Når du har LED-lampen, lakker og remover-servietter derhjemme, kan du nemt og billigt bygge dit hjemme-sortiment af gel polish lakkerne op derfra.

Gel-neglelak

Den væsentligste forskel på almindelig neglelak og gel-neglelak er, at sidstnævnte tørrer under en LED-lampe og måske tager en smule længere tid at blive god til. Til gengæld holder denne type lak meget længere tid end den almindelige lak – og derfor synes mange, at det er den ekstra tidsinvestering værd. Det er halvdyrt at få lavet gel-negle på en neglesalon, og derfor er det en god idé at begynde at eksperimentere med det selv derhjemme.

Forskellen på Le Mini Macaron, og de andre gellaksystemer der findes til privat brug, er helt essentielt. Le Mini Macaron holder i op til 10 dage, ved den rette påføring. Ved hjælp af LED-lampen som er let at tage med, får du en hurtig tørreeffekt, så du ikke skal sidde og vente på de lange tørretider, som med almindelige lakker.

Samtidig er det helt essentielt at det er en 3-i-1 lak. Den indeholder altså basecoat, den farvede coat og topcoat i en, så du skal ikke ud og have fat i en hel masse steps for at få det til at fungere. Du får her også et hav af farver, så du netop kan finde en farve til din begivenhed, dit humør eller dit tøjvalg.

Korrekt påføring af Le Mini Macaron gel-neglelak

Som nybegynder inden for gellak kan det sagtens kræve et par forsøg inden resultatet bliver perfekt. Da gellak har en tykkere konsistens end almindelig neglelak, skal man oftest øve sig i et lægge tynde lag et par gange. Øvelse gør mester!

En af de typiske fejl man begår ved påføring af gellak, er at man kommer til at påføre lakken i et for tykt lag. Det er meget vigtigt, at det første lag med gel-neglelak er ultratyndt, ellers får lakken ikke den forventede holdbarhed. De følgende lag skal også gerne være tynde. Du kan altid lægge et ekstra lag, hvis ikke farven dækker godt nok. Det er i øvrigt også vigtigt, at du gør dig umage med ikke at ramme huden ved siden af neglen, da det kan give 'lufthuller' ind til lakken. Det gør, at holdbarheden forkortes, da lakken løfter sig fra neglen.

Step-by-Step guide

Her er en step-by-step-guide til brug af produktet:

 • Tilslut din Macaron-lampe til et strømstik, en computer eller powerbank
 • Skub neglebåndet på neglen tilbage med negleskubberen
 • Fil let på hele neglens overflade, så den bliver ru
 • Rens naturligt fedt og olie af neglene med en af de medfølgende Remover Pads
 • Nu skal du i gang med at lakere. Gør dig umage for at påføre lakken i et meget tyndt lag
 • Sæt fingeren i lampen og tryk på knappen. Lampen slukker af sig selv efter 30 sekunder i den lille lampe og 60 sekunder i den store lampe
 • Påfør andet lag, som godt må være en anelse tykkere end første lag – men stadig til den tynde side
 • Hærd lakken i lampen
 • Synes du stadig ikke, at lakken dækker godt nok, så påfør et tredje lag efter samme fremgangsmåde

Fjern gel-lak igen

Gel-lak er anderledes end almindelig neglelak. Derfor kan det være sværere at fjerne med almindelig neglelakfjerner. Med Le Mini Macarons Remover Pads er det nemt at fjerne gellakken på et kvarters tid. Guiden til at fjerne lakken igen er således:

 • Fil let i overfladen af lakken på hver negl
 • Pak hver negl ind i en remover pad
 • Lad fingrene være i remover padsene i ca. 15 minutter. Sørg for, at de er tæt lukkede rundt om hver negl for at undgå at få luft ind.
 • Lakken løfter sig fra neglen, og den kan let fjernes med enten fil eller en neglebåndsskubber.


Så er du klar til en ny omgang lak!