LESS IS MORE

Less is More er et certificeret økologisk hårplejemærke udviklet af biokemiker og aromaterapeut Doris Brandhüber og frisør Hannes Trummer. De ønskede at bevise, at naturlige hårprodukter kan være professionelle og effektive - og det gjorde de. De innovative, plantebaserede formuleringer indeholder udelukkende naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt for deres effektivitet, renhed og minimale miljøpåvirkning. Rene æteriske olier bidrager til funktionalitet, velvære og fornøjelse, og derfor kan hver enkelt produkts aromaterapeautiske effekt læses på produktet.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

72 produkter
72 produkter
Sorter efter: Mest populære
Less Is More Body Cream 250 ml
324,95 kr.
Less Is More Body Wash 250 ml
224,95 kr.
Less Is More Limesouffle 150 ml
239,95 kr.
Less Is More Honey Wax 50 ml
234,95 kr.
Less Is More Flower Whip 150 ml
264,95 kr.
Less Is More Kiesel Wax 50 ml
234,95 kr.
Less Is More Rose Serum 30 ml
274,95 kr.
Less Is More Balance Shampoo  Travel Size 50 ml
84,95 kr.+ evt. fragt
Less Is More Relieve Shampoo Travel Size 50 ml
89,95 kr.+ evt. fragt
Less Is More Relieve Conditioner Travel Size 50 ml
94,95 kr.+ evt. fragt
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Brandets stiftere

Less is More er resultatet af et samarbejde mellem Dr. Doris Brandhuber og Hannes Trumer. Dr. Doris Brandhuber er uddannet biokemiker og aromaterapeut og har altid haft passion for miljøet. Hun arbejder med stort fokus på, hvordan et produkt er sat sammen, især set i forhold til miljø og sundhed.

Da Less is More blev stablet på benene, var det klart for Dr. Doris Brandhuber, at kun udviklingen af egne produkter ville gøre det muligt, at leve op til de ambitioner og ønsker hun havde om at gøre sunde og ærlige produkter mere tilgængelige.

Hannes Trummer er uddannet frisør og hårstylist. Han åbnede egen salon i Wien i 2005, hvor konceptet om at skære ned til det mest nødvendige allerførst blev implementeret. Her kommer det til udtryk i det minimalistiske design, hvor kunden og kundens spejlbillede er den eneste form for dekoration. Hannes Trummer troede nemlig på, at en rolig atmosfære ville gøre det muligt at finde frem til kundens personlige smag og ønsker. Dette fokus på kunden og kundens behov, gav Hannes Trummer idéen til Less is More.

Det mest essentielle

Navnet "Less is More" er en reference til vigtigheden af det mest essentielle. Helt konkret betyder det høj bevidsthed om kvalitet, et godt øje for detaljer og først og fremmest hensyntagen til verden omkring os. På den måde tager de økologisk certificerede produkter udgangspunkt i et fælles ansvar for den fremtidige generation uden at gå på kompromis med et smukt resultat.

Hårpleje

Hos Less is More finder du et bredt udvalg af shampoo og balsam til forskellige hårtyper og behov.

Aloe Mint Volume
Aloe Mint Volume Shampoo og Aloe Mint Volume Conditioner virker forfriskende og giver volume til fint og normalt hår. Begge produkter styrker håret fra rødderne og er også velegnede til en fedtet eller irriteret hovedbund.

Cajeput Pure Balance
Cajeput Pure Balance Shampoo og Cajeput Pure Balance Conditioner er milde produkter, der kan bruges af alle hårtyper. Begge produkter virker balancerende og giver fugt og shine uden at tynge håret.

Mallowsmooth
Mallowsmooth Shampoo og Mallowsmooth Conditioner giver masser af fugt og næring og virker blødgørende. Begge produkter er velegnede til tykt, tørt og skrøbeligt hår.

Lindengloss
Lindengloss Shampoo og Lindengloss Conditioner er milde produkter, der virker reparerende på farvet og skadet hår. Begge produkter giver håret liv med mere shine og sørger samtidig for at beskytte farven og holde på fugten i håret.

Herbal Scalp Relief (tidligere kendt som Neem Scalp Relieve)
Herbal Scalp Relief Shampoo og Herbal Scalp Relief Conditioner virker beroligende og normaliserende på en irriteret hovedbund.

Et væld af muligheder

Less is More byder også på mange andre lækre hårprodukter. Meget populær er Tangerine Curl Balm, som er en leave-in conditioner, der giver volume og shine til krøllet hår og samtidig virker varmebeskyttende.

Til styling af håret findes blandt andet Earl Grey Blow-Dry Spray og Angelroot Volume Spray, der begge bruges under føntørring. Førstnævnte giver naturlig fylde og let hold, mens sidstnævnte skaber maksimal volume og efterlader håret glansfuldt. Hvis hår og hovedbund har brug for en kærlig hånd, er der god hjælp at hente i Phytonutrient Hairroot Serum, der virker stimulerende.

Det østrigske brand forkæler også kroppen med en mild, velduftende og fugtgivende serie bestående af Body Wash, Body Cream, Hand Wash og Hand Cream.

Find vores udvalg af produkter fra Less is More på Matas.dk.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje