Less Is More
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

61 produkter
61 produkter
Sorter efter: Mest populære
Less Is More Kiesel Wax 50 ml
244,95 kr.
Less Is More Body Cream 250 ml
334,95 kr.
Less Is More Body Wash 250 ml
224,95 kr.
Less Is More Hand Cream 250 ml
334,95 kr.
Less Is More Hand Wash 250 ml
224,95 kr.
Less Is More Honey Wax 50 ml
244,95 kr.
Less Is More Rose Serum 30 ml
284,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Less Is more: resultatet af samarbejde

Less is More er resultatet af et samarbejde mellem Dr. Doris Brandhuber og Hannes Trumer. Dr. Doris Brandhuber er uddannet biokemiker og aromaterapeut og har altid haft passion for miljøet. Hun arbejder med stort fokus på, hvordan et produkt er sat sammen, især set i forhold til miljø og sundhed.

Da Less is More blev stablet på benene, var det klart for Dr. Doris Brandhuber, at kun udviklingen af egne produkter ville gøre det muligt, at leve op til de ambitioner og ønsker hun havde om at gøre sunde og ærlige produkter mere tilgængelige.

Hannes Trummer er uddannet frisør og hårstylist. Han åbnede egen salon i Wien i 2005, hvor konceptet om at skære ned til det mest nødvendige allerførst blev implementeret. Her kommer det til udtryk i det minimalistiske design, hvor kunden og kundens spejlbillede er den eneste form for dekoration. Hannes Trummer troede nemlig på, at en rolig atmosfære ville gøre det muligt at finde frem til kundens personlige smag og ønsker. Dette fokus på kunden og kundens behov, gav Hannes Trummer idéen til Less is More.

Det mest essentielle

Navnet "Less is More" er en reference til vigtigheden af det mest essentielle. Helt konkret betyder det høj bevidsthed om kvalitet, et godt øje for detaljer og først og fremmest hensyntagen til verden omkring os. På den måde tager de økologisk certificerede produkter udgangspunkt i et fælles ansvar for den fremtidige generation uden at gå på kompromis med et smukt resultat.

Hårpleje fra Less is More

Hos Less is More finder du et bredt udvalg af shampoo og balsam til forskellige hårtyper og behov.

Aloe Mint Volume
Aloe Mint Volume Shampoo og Aloe Mint Volume Conditioner virker forfriskende og giver volume til fint og normalt hår. Begge produkter styrker håret fra rødderne og er også velegnede til en fedtet eller irriteret hovedbund.

Cajeput Pure Balance
Cajeput Pure Balance Shampoo og Cajeput Pure Balance Conditioner er milde produkter, der kan bruges af alle hårtyper. Begge produkter virker balancerende og giver fugt og shine uden at tynge håret.

Mallowsmooth
Mallowsmooth Shampoo og Mallowsmooth Conditioner giver masser af fugt og næring og virker blødgørende. Begge produkter er velegnede til tykt, tørt og skrøbeligt hår.

Lindengloss
Lindengloss Shampoo og Lindengloss Conditioner er milde produkter, der virker reparerende på farvet og skadet hår. Begge produkter giver håret liv med mere shine og sørger samtidig for at beskytte farven og holde på fugten i håret.

Herbal Scalp Relief (tidligere kendt som Neem Scalp Relieve)
Herbal Scalp Relief Shampoo og Herbal Scalp Relief Conditioner virker beroligende og normaliserende på en irriteret hovedbund.

Et væld af muligheder

Less is More byder også på mange andre lækre hårprodukter. Meget populær er Tangerine Curl Balm, som er en leave-in conditioner, der giver volume og shine til krøllet hår og samtidig virker varmebeskyttende.

Til styling af håret findes blandt andet Earl Grey Blow-Dry Spray og Angelroot Volume Spray, der begge bruges under føntørring. Førstnævnte giver naturlig fylde og let hold, mens sidstnævnte skaber maksimal volume og efterlader håret glansfuldt. Hvis hår og hovedbund har brug for en kærlig hånd, er der god hjælp at hente i Phytonutrient Hairroot Serum, der virker stimulerende.

Det østrigske brand forkæler også kroppen med en mild, velduftende og fugtgivende serie bestående af Body Wash, Body Cream, Hand Wash og Hand Cream.

Find vores udvalg af produkter fra Less is More på Matas.dk.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.