Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Årets sidste Beauty Trend Box!
2021 har budt på mange fantastiske Beauty Trend Boxe, og nu lancerer vi årets sidste med manér! Vi lover en smuk, smuk boks proppet med lækkerier! Se med LIVE, så du får rådgivning i alle produkterne og sikrer dig en boks - som altid, har vi kun et begrænset antal til salg, og de ryger hurtigt.
Beauty Trend Box & Beauty Brand Box
Vi sendte LIVE mandag d. 11/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her


​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Efterårstoner

Årstiderne skifter og naturen følger med. Smukke, brændte efterårstoner pibler frem, mens vi indendørs tænder stearinlys og pakker os ind i hyggetæpper.


Denne Beauty Trend Box indeholder produkter, der er perfekte til at gå efteråret i møde med. Du finder alt fra skønne dufte til fugtgivende cremer, der kan holde din hud fin vinteren igennem. Vi håber, du vil tage en hyggestund for dig selv og gå på opdagelse i boksen når du får den hjem. Må vi anbefale en varm kakao i den ene hånd og Trend Boxen i den anden?


Dyk ned og udforsk de 19 skønne produkter, der samlet har en værdi på over 1.700,-

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Eksperten Guider: Effektiv anti-age hudplejerutine

Matas LIVE

Eksperten Guider: Effektiv anti-age hudplejerutine

Af Matas

Det kan hjælpe dig yndefuldt gennem årene, hvis du booster din hud med lækre produkter, der udsætter tidens tegn, og hvis du sørger for at forsyne din hud med pleje, der giver glød. Men hvornår skal man begynde at bruge anti-age i sin hudpleje, hvilke ingredienser er mest effektive, og hvor begynder jeg? Se med i denne live, hvor materialist og kosmetiker Zita Gaston står klar til at guide dig gennem den optimale anti-age hudplejerutine og du kan stille hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
MASTERCLASS: Pleje og styling af gråt hår

Matas LIVE

MASTERCLASS: Pleje og styling af gråt hår

Af Matas

Se med i denne MASTERCLASS, hvor vi får besøg af ikoniske Gun-Britt. Gun-Britt er om nogen ekspert i hår, og med udgangspunkt i sin egen smukke, sølvgrå manke, vil hun lære dig alt, der er værd at vide om at pleje og style gråt hår. Gråt hår har nemlig nogle lidt andre behov end pigmenteret hår. Se med, og stil Gun-Britt dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.