Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi hylder foråret: Helt ny Beauty Trend Box

Vi siger varmt velkommen til forårets spirende optimisme med en spritny Beauty Trend Box – som kan blive din, hvis du er klar på tasterne, når vi unboxer LIVE kl. 20.00. Se med, når vi løfter sløret for indholdet af denne forårsherlige sag på Matas LIVE og stil alle dine spørgsmål undervejs. Som altid kan du forvente tips og tricks, ekspertviden – og ikke mindst lækre produkter i den smukke boks, som du kan klikke hjem til en skarp pris.

Vi sendte LIVE onsdag d. 20/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Beauty Trend Box: Forårsfornyelse

Foråret er over os, og vi fejrer anledningen med skøn pleje til hud og hår.


Plej din hud med en eksfolierende mousse efterfulgt af en blødgørende scrub, og sig farvel til vinterens askeblege hudtone. Nyd en eksklysiv ansigtsmaske, der med det samme giver et vitalt boost. Åben boksen, og nyd foråret med fornyet energi!


Dyk ned og udforsk de 13 skønne produkter, der samlet har en værdi på over 1.200,-

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Oliver Amdrup-Chamby: Hold dig sund i hverdagen

Matas LIVE

Oliver Amdrup-Chamby: Hold dig sund i hverdagen

Af Matas

At leve det sunde liv kan synes en umulig og uoverskuelig opgave, men i virkeligheden er det vigtigste, at man gør, hvad man kan – og husker at have balance i hverdagen. Se med i denne live, hvor Oliver Amdrup-Chamby, stifter af Puori, gæster studiet for at fortælle mere om sin sundhedsfilosofi, de vigtigste kosttilskud i hans rutine og besvare dine spørgsmål. Vi kan allerede nu fortælle, at det bliver både lærerigt og velsmagende.

Læs Mere
Sådan skaber du et makeup-look med kun 6 produkter

Matas LIVE

Sådan skaber du et makeup-look med kun 6 produkter

Af Matas

Hvorfor gå ud og købe øjenskyggepalletter i dyre domme, hvis du kan nøjes med et enkelt produkt til både øjne, kindben og læber? Se med i denne LIVE, hvor det danske makeupbrand MIILD gæster studiet for at guide os allesammen til multifunktionelle makeupprodukter, du kan bruge til at skabe smukke looks i bedste 'less is more'-stil. Med blot 5 produkter kan du nemlig lægge et fuldt makeuplook – og i denne LIVE viser vi hvordan. Se med kl. 20.00 – og husk at stille alle dine spørgsmål.

Læs Mere