Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Carla Mickelborg: Sommermakeup og selvtillid

Iværksætter, skuespiller, coach og forfatter Carla Mickelborg er om nogen kendt for at hvile i sig selv – og være ret fantastisk til at ligge en smuk makeup alle kan være med på. I samarbejde med Estée Lauder deler Carla i dag sin egen, personlige sommermakeup og hudplejefavoritter. Hun vil også med udgangspunkt i sine redskaber som coach, dele sine bedste tips til at booste selvtilliden og elske sig selv i bikini – for det er noget, hun selv har skulle lære.

Vi sendte LIVE onsdag d. 19/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

OBS: Brug koden ELLIVE20 og få 20% på ALT fra Estée Lauder! Tilbuddet gælder t.o.m. 21-05-2021​​​​​​​

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE har vi besøg af skønne Carla Mickelborg, der i samarbejde med Estée Lauder, deler sin personlige hudpleje og makeuprutine, samt deler sine favoritprodukter fra Estée Lauder.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Carla Mickelborgs tips og tricks til, hvordan du bruger produkterne bedst.


OBS: Brug koden ELLIVE20 og få 20% på ALT fra Estée Lauder! Tilbuddet gælder t.o.m. 21-05-2021

Step 1: Rens og plej huden

Det første Carla altid gør, inden hun skal lægge sin smukke makeup, er at rense huden, hvorefter hun tilfører masser af pleje og fugt i form af serum og creme.


Dette, fortæller Carla, efterlader dig et kanvas, hvor makeuppen vil smelte naturligt ind i huden, og ikke virke for makeuppet eller krakeleret.

Step 2: En fejlfri base

Det sidste step inden Carla lægger sin makeup, er at påføre en primer. Carla har nemlig en travl hverdag, hvor hun ofte er på kamera, så for hende er det vigtigt, at makeuppen holder dagen lang!


Herefter påfører hun foundation og en smule concealer under øjnene, så hun får et mere friskt udtryk. Herefter lægger hun bronzer rundt de steder, hvor solen naturligt ville give ansigtet farve (tindingerne, under kindbenene, på æblekinderne, lidt på næsen og under kæben), hvilket giver mere naturlighed og dybde til looket. Til slut påfører hun en smule blush på æblekinderne, for at give ansigtet et friskt udtryk.


Step 3: Give øjne, bryn og læber lidt farve

Om sommeren foretrækker Carla ikke at bruge så meget øjenskygge. Det eneste hun gør, for at definere øjet, er at påføre en smule glitrende øjenskygge i øjenkrogen samt en lille winged liner ud af lillafarvet øjenskygge. Herefter bruger Carla masser af mascara, for at opnå lange og voluminøse vipper.


Brynene tegner Carla naturligt op med en øjenbrynspensel, og sikrer sig at de er børstet godt igennem. Til sidst dupper Carla en rødlig læbestift på læberne, og slutter af med lidt lipgloss, så læberne virker fyldige og flaterende.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Beauty News: Disse produkter skal du kende

Matas LIVE

Beauty News: Disse produkter skal du kende

Af Matas

Bliv opdateret på de nyeste lanceringer og de vigtigste nyheder i skønhedsbranchen når Beauty News er tilbage med endnu en episode! Som altid kan du vinde alle de fantastiske nyheder vi taler om, og vil du være på forhant med alt det nye i skønhed, skal du se med i dag!

Læs Mere
Sarah Grünewald: Her er mine skønhedsfavoritter

Matas LIVE

Sarah Grünewald: Her er mine skønhedsfavoritter

Af Matas

TV-vært, skuespiller og model Sarah Grünewald ved om nogen, hvordan man passer på sig selv for en naturlig smuk og sund hud. Som ambassadør for Ecooking har hun indblik i nogle af de mest effektive produkter på markedet – og i dag deler hun sine egne favoritter! Se med, når hun løfter sløret for sin egen hudplejerutine og tipper om et par nyheder fra det elskede, danske brand…

Læs Mere