• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksklusivt: Caroline Wozniackis skønhedsfavoritter

Caroline Wozniacki er en sand tennislegende: hun har som Danmarks mest succesfulde spiller til dato ligget nummer 1 på verdensranglisten i meget lange perioder, og har mere end 30 professionelle titler under ketcheren. Hvad du måske ikke vidste er, at Caroline er ret vild med beauty, og som ambassadør for Clarins mødte vi hende til en snak om hendes skønhedsfavoritter, arbejdet med Foundation Arthritis og hendes fighter-mentalitet. Gå ikke glip af dette eksklusive interview!

Vi sendte LIVE torsdag d. 24/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle Caroline Wozniackis favoritter

I dagens Matas LIVE har vi besøg af den tidligere sportsstjerne Caroline Wozniacki, der udover at være suverænt dygtig til tennis også er lidt af en beauty-pige. Caroline er ambassadør for Clarins, og deler i den forbindelse sine skønhedsfavoritter, som hun ikke kan undvære til hverdag.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Caroline Wozniackis historie samt tips og tricks til, hvordan hun bruger produkterne i sin hverdag.


Carolines favoritserum

I Carolines skønhedsrutine er det vigtigt, at der er et godt og effektivt serum. Hun elsker nemlig følelsen af at pleje huden i dybden og give den masser af fugt indefra.


Clarins Double Serum er et 2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt, der passer til alle aldre og hudtyper. Serummet genopbygger, fugter, ilter, nærer og beskytter huden samt efterlader den strålende, ensartet fast og blød.

(130)
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
819,95
Du optjener 82 point

Solbeskyttelsen som Caroline ikke kan leve uden

Caroline opholder sig til dagligt mest i det solrige Florida, og fra hendes mange år på tennisbanen under åben himmel, har hun læret vigtigheden af en god solbeskyttelse!


Caroline bruger til dagligt Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+ til både krop og ansigt, som er to meget højt beskyttende solcremer, der både beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Solcremerne giver en ensartet, holdbar og solbrun farve samtidig med, at den beskytter huden mod sol-fremkaldte ældningstegn.

(12)
Clarins Care Cream SPF 50 150 ml
249,95
Du optjener 25 point
(49)
Clarins Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+ 50 ml
249,95
Du optjener 25 point
(9)
Clarins Invisible Sun Care Stick SPF 50 17 g
219,95
Du optjener 22 point

Carolines favoritprodukt under graviditeten

Caroline har for nyligt født en smuk lille pige, som hun og manden David Lee har døbt Olivia. Men inden deres lille nye datter kom til verdenen, brugte Caroline, ligesom alle andre soon-to-be mødre, masser af tid på at pleje den gravide mave. Her svor Caroline til Tonic Body Treatment Oil.


Denne olie indeholder 100% rene planteekstrakter, som giver huden elasticitet og smidighed, samt bevarer vævets fasted og forebygger strækmærker.

(22)
Clarins Tonic Body Treatment Oil 100 Ml
399,95
Du optjener 40 point

Carolines simple og naturlige makeuprutine

Selvom Caroline har brugt meget af sin tid på tennisbanen uden makeup i sine unge år, er hun stadig lidt af en beautypige, der elsker at fremhæve sine bedstre træk med et naturligt makeup-look til hverdag. Her bruger Caroline primært lidt foundation, mascara og noget til læberne.


Ansigt: Den foundation som Caroline bruger, Skin Illusion Foundation SPF15, er en naturlig, let foundation, som ikke ses på huden og giver en "din-hud-men-bedre-effekt". Foundationen består af pigmenter og nærende olier i en let ikke-fedtende konsistens, hvilket er vigtigt for Caroline, da hun blot påfører denne med sine fingre.


Øjne: På vipperne bruger Caroline Wonder Perfect Mascara 4D, som giver masser af længde, buk og volumen til vipperne. Mascaraen giver en intens farve til vipperne og indeholder desuden et lash-boosting complex, der styrker og beskytter vipperne.


​​​​​​​Læber: Caroline slutter altid sit makeup-look af med lidt farve på læberne, da hun føler at dette er prikken over i'et. Natural Lip Perfector har længe været et hit, da den får læberne til at se mere fyldige ud og giver en naturlig, fin glans. Andre dage bruger Caroline Instant Comfort Lip Oil, som er en unik, smeltende blød olie til læberne, der er rig på aktive planteingredienser, der ligeledes efterlader læberne med en smuk glans.


(16)
Clarins Skin Illusion Foundation SPF 15 110 Honey
339,95
Du optjener 34 point
(206)
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D 01 Black
229,95
Du optjener 23 point
(98)
Clarins Natural Lip Perfector 01 Rose
159,95
Du optjener 16 point
(22)
Clarins Instant Comfort Lip Oil 02 Raspberry
169,95
Du optjener 17 point

Mille Dinesens 'Mosekonebryg'


INGREDIENSER

  • Et skvæt æblejuice
  • 1 knivspids okinawapulver
  • 1 teskefuld chlorellapulver
  • 1 spiseskefuld hørfrøolie


FREMGANGSMÅDE

Start med at rør de første ingredienser sammen til en tyk drik. Æblejuicen indgår blot, for at give drikken en bedre smag. Herefter rører du hørfrøolien fosigtigt i, så du ikke ødelægger dens gode egenskaber.


Shop ingredienserne

Giv huden lidt ekstra forkælelse

(22)
Beauté Pacifique Superfruit Serum 20 ml
299,95
Du optjener 30 point
(23)
Beauté Pacifique La Forte 60 tabl.
399,95
Du optjener 40 point
(363)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
Du optjener 40 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Beauty News: Sommerens vildeste lanceringer

Matas LIVE

Beauty News: Sommerens vildeste lanceringer

Af Matas

Beauty News er tilbage - og denne gang er programmet pakket med fantastiske sommerlanceringer! Se med for at blive opdateret på, hvad der er nyt på markedet inden for hudpleje, dufte og meget andet. Vi deler også tophistorier fra branchen du skal kende. Som altid har du mulighed for at vinde alle nyhederne vi taler om i videoen!

Læs mere
Den store guide til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Den store guide til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Det tager tid før den naturlige sommertan slår ind, men heldigvis er det tilladt at snyde lidt her i sommerens første måned. Se med, når Matas LIVE-redaktionen guider dig gennem de bedste selvbrunere på markedet og giver tips og tricks til at opnå en flot og naturligt udseende sommerglød helt uden at ligge og stege i solen.

Læs mere