Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Copenhagen Pride: Konkurrencer, fest og looks
Copenhagen Pride 2022 er lige om hjørnet, og det fejrer vi selvfølgelig med et brag af en live! Deltag i konkurrencer live og kom med, når vores dygtige materialist Patrick guider dig til, hvordan du kan lægge en flot og farverig makeup. Og så løfter vi sløret for, hvordan du kan støtte Copenhagen Pride ved køb af et helt særligt produkt. Matas er officielt partner af Copenhagen Pride 2022, og vi glæder os til at fejre kærligheden og mangfoldigheden sammen med jer!
Sæson
Vi sendte LIVE torsdag d. 18/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Shop MAC til Pride-looket

Shop NYX til Pride-looket

Shop LeaLuo

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Matas LIVE

Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Af Matas

Øjenbryn er for mange en vigtig del af deres faste skønhedsrutine - både pleje, trimning og farve. Det kan dog være lidt af en jungle at finde de produkter, der passer til netop ens behov samt at vide, hvordan man egentlig bruger dem. I denne Matas LIVE deler vi alt du skal vide omkring bryn. Vi taler om de bedste øjenbrynssera, hvordan du farver dine øjenbryn og hvilke forskellige øjenbryns-makeupprodukter, der findes på markedet.

Læs Mere
DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Matas LIVE

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Af Matas

I dagens Matas LIVE får vi besøg af Nadia Jun, som er grundlægger af danske DUFFLashes, der er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for falske vipper. I dag vil Nadia dele alt, hvad hun ved om at påføre falske vipper, lægge den perfekte eyeliner, samt hvordan man bedst passer på sine vipper. Se med og bliv inspireret til, hvordan du derhjemme kan give dit makeup-look et ekstra pift med et par smukke, kunstige vipper.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.