Vi guider

Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Tidens helt store makeuptrend er det overdådige ’Mob Wife’-look, som er det ultimative blikfang. Tænk brune toner og winged liner, læbestift, lipliner og lipgloss, masser af contour og vipper, gerne kunstige, med maksimal volumen. Mere vil have mere – og vi elsker det. Vil du med på trenden? Her får du den komplette step-by-step guide til det populære look.

Det er bare om at finde liplineren, øjenskyggepalletten, den mokkabrune contourstick og din spidseste eyeliner frem. Det er nemlig blevet tid til at gå all-in på ekstravagance med den helt store ’Mob Wife’-trend. Men hvad skal man bruge til looket, og hvordan er det nu, man lægger contour, eyeliner og øjenskygge? I denne artikel tager vi dig igennem alle teknikkerne og anbefaler vores favoritprodukter til looket.

Mob Wife: Sådan får du looket

Der er mange måder at fortolke Mob Wife-looket på. Nogle foretrækker rød læbestift og smokey eyes, andre foretrækker at lave looket med brun øjenskygge samt brun-røde læber. I denne guide har vi lavet vores udgave af looket, men du kan sagtens eksperimentere lidt med farverne og finde den sammensætning, du synes passer bedst til dig.

Inden du går i gang med at følge denne guide, skal du have lagt din base-makeup. Hvis du har brug for tips og tricks til at lægge den, kan du følge vores guide lige her.

1: Contour og blush  Contour:

Når din base er lagt, er lookets første step contour. Der findes mange forskellige teknikker til at lægge din contour, men som hovedregel handler det om at definere dit ansigt. Det gør man ved at fremhæve de dele af ansigtet, solen naturligt rammer, og nedtone de dele, hvor skygge normalt rammer. Med contour kan man snyde sin pande mindre, kindbenene højere, og kæbelinjen skarpere.


Derefter er det bare om at blende. Jeg bruger en Blending Brush fra Nilens Jord, men hvis du har en anden børste, du kan lide at blende med, kan du bare gøre det.

Fenty Beauty Match Stix Contour

Til looket har jeg brugt Fenty Beautys Match Stix til contour, fordi det er en helt fabelagtig contourstick, som er nem at arbejde med og som blender helt naturligt med huden. Nogle contour-produkter kan godt have tendens til at lave linjer eller skabe ujævnheder i basen, når den blendes med foundation. Det er faktisk den primære grund til, at jeg elsker netop denne contourstick, for den ligger sig helt jævnt på huden uden at skabe nogen som helst problemer, når den blendes med dine baseprodukter.


Jeg bruger Fenty Match Stix i farven ’Mocha’, men den findes i otte forskellige farver, så vælg den, der passer til din hudtone.

Fenty BeautyMatch Stix Contour Skinstick
239,95 kr.
(40)
186
Nilens JordPure Collection Sculpting Brush
169,95 kr.
(26)


Blush:

For at give lidt ekstra liv til kinderne holder jeg af et lille spark af blush. Jeg lægger det på æblet af kinden; det vil sige kindens ’top’, når du smiler til dig selv i spejlet. Herfra blender jeg det opad mod kindbenet; men det er en smagssag; prøv og se, hvad du synes klæder dit ansigt.

Ecooking Blush Stick

Blush findes på mange former, men til det her look kan jeg godt lide at bruge en cremet blush stick, som blender nemt med huden og lægger som en diskret rosa farve på kinderne. Ecookings Blush Stick er perfekt til formålet. Den blender nemt og farverne er utroligt fine.


Jeg bruger produktet i farven ’02 Pink/Rosa’, men den findes i fire forskellige flotte toner.

3 FOR 2
KUN I MATAS
EcookingBlush
219,95 kr.
(176)
186
Nilens JordPure Collection Sculpting Brush
169,95 kr.
(26)


Her ses min færdige base. Du kan tilføje lidt highlighter til kindben og midten af panden, hvis du vil have lidt shine, men det klassiske Mob Wife-look må gerne være lidt mat i det, så jeg vælger at springe highlighteren over i dag.

2: ØjneØjenskygge:

Til Mob Wife looket kan man vælge at gå all-out med en mørk smokey eye, der er rigtig klar til fest, men hvis du vil bruge looket til hverdag kan mindre også gøre det. Jeg har lagt en helt simpel brun øjenskygge på mine øjenlåg og lige under de nedre øjenvipper, og det er også ganske fint til at opnå det overdådige look. Jeg har lagt skyggen lidt ’løst’ – du kan også vælge at gå med en lidt strammere form, hvis du vil det.

Urban Decay Naked Basic 2

​​​​​​​
Jeg har brugt min højtelskede Urban Decay Naked Basic 2 pallette til at lægge min øjenskygge. Det er en rigtig klassiker, der bare fungerer så godt, når du skal lægge en smokey eye eller en øjenskygge med fokus på mørke og brune nuancer.


Min primære farve tl dette look er farven ’Cover’, men jeg har også tilføjet lidt ’primal’ mod den ydre vippekant og blendet ind mod midten. Jeg har desuden brugt lidt af pallettens lyseste farve, ’Skimp’ på en løs børste op mod brynene.

Urban DecayNaked Basic 2
249,95 kr.
(13)


Eyeliner:

Nu til lookets sværeste element at mestre: Nemlig den famøse og frygtede winged eyeliner. Jeg kan godt lide at lave en såkaldt ’doe eye’, som er en lille vinge ud fra den ydre øjenkrog. Det er heldigvis også en af de typer, der er nemmest at mestre, om end den stadig kræver lidt øvelse.

Der er mange, der siger, at man ikke må trække i øjenlåget, når man lægger eyeliner, men jeg gør det altså en smule alligevel. Det vigtigste er her, at du sikrer, at linjen er helt lige og følger dine øjenvippers naturlige form. Har du svært ved at få linjen lige, hvis du trækker, så er det bedre at lade være.

​​​​​​​Når jeg skal lave vingen, bruger jeg en fin skråpensel til først at stjæle lidt farve fra min kohl, og derefter fortsætter jeg forsigtigt min linje fra den ydre øjenkrog med en lille hældning opad. Jeg kan godt lide, når linjen er lidt smudgey til mine øjne, men du kan sagtens gå ind med en vatpind og forsigtigt gøre vingen helt skarp, hvis du foretrækker det.

MAC Pencil Eye Liner

Jeg synes, det er helt ubeskriveligt vigtigt at have en god eyeliner til præcisionsarbejde. Det skal være en liner, der er både nem at arbejde med og som er højt pigmenteret, så du ikke skal presse for hårdt for at få farven frem; det skaber nemlig kun en usikker streg, der er svær at rette til.

Jeg holder af at bruge MACs eyelinerblyant i den kulsorte farve 'Glide Or Die'. Det er en pigmenteret eyeliner blyant, som heldigvis også er blød og nemt lægger en kulsort streg. Du kan selvfølgelig også vælge en en af de andre farverige eyeliner, hvis du holder af det mere kulørte look.

​​​​​​​

Når jeg skal lave vingen på lineren, bruger jeg Miilds Eyebrow and Liner Brush.

MACColour Excess Gel Pencil Eye Liner
199,95 kr.
(14)
FÅ EN GAVEKØB 1
#05
MIILDEyebrow and Liner Brush
159,95 kr.
(11)


Mascara:

Sidst, men ikke mindst skal øjenlooket toppes af med en heeeel masse mascara. Først bruger jeg en vippebukker, og derefter giver jeg den gas med mascara på både øvre og nedre vipper. Ingen grund til at spare på sagerne.

Her ser du det færdige øjenlook - nu er det videre til læberne.

3: LæberLipliner og læbestift:

Når jeg liner mine læber, tegner jeg forsigtigt langs læbekanten; først den nedre, derefter amorbuen og til sidst siderne på overlæben. Nogle holder af at ’overline’ det vil sige få læberne til at synes større ved at tegne udenom dem. Hvis du holder af den trend og er god med en lipliner, kan du sagtens gøre det til looket.

Dup en smule læbestift på resten af læben; den skal ikke være mættet med farve, men alligevel have taget lidt kulør. Brug eventuelt fingrene til at kontrollere, at du får lagt det rette lag.

​​​​​​​Lipgloss:

Finishing touch er en lipgloss, som giver læbelooket et lag af juicy shine. Den skal ikke have glimmer; vi er ude i et mat look, men den skal meget gerne skinne.

Den perfekte læbecombo

Med det mørke øjenlook kunne man nemt forledes til at tro, at øjnene var hovedattraktionen i looket, men faktisk er læberne det vigtigste element. Den karakteristiske lipliner er første og vigtigste step. Du kan faktisk lidt selv vælge, hvilken farve du vil bruge. Nogle fortolker looket med røde læber, andre går med brændte brune nuancer.


Jeg har valgt sidstnævnte til looket. Jeg har gjort brug af lipliner fra NYX i farven Nude Truffle, MAC Lustreglass Lipstick 508 ’Hug Me’ og sidst, men ikke mindst Essences superpopulære Juicy Lip Bomb i 'Coconut Crush'. Jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor de glossy Lip Bombs trender på de sociale medier, for de er altså ret fantastiske - og til dén pris kan man snildt klikke et par stykker hjem.

3 FOR 2
NYX PROFESSIONAL MAKEUPSlim Lip Pencil
54,95 kr.
(150)
MACLustreglass Lipstick
219,95 kr.
(4)
FAST LAV PRIS
EssenceJuicy Glow Juicy Bomb Lip Oil
Fra 10,95 kr.
(5)

Mob Wife: Det færdige look​​​​​​​Det kan godt lige tage et par forsøg at naile Mob Wife-looket, men det er rigtig sjovt at eksperimentere med - og finde sin helt egen stil.

Hvad er Mob Wife-looket? 

Inden vi går i gang med guiden, skal vi lige have styr på det basale. Mob Wife er en makeup- og modetrend, som er inspireret af den selvsikre og overdådige stil, som mafiabossens hustru ofte har i film og serier. Et eksempel på det kunne være Carmela Soprano i den ikoniske TV-serie ’The Sopranos’. Looket er en fejring af luksuslivet – om vi har det eller ej – og skal gerne indeholde dyreprint, pailletter, store smykker med masser af sten og håret voluminøst efter en blowdry.


På makeup-fronten er vi all-in: perfekt hud, masser af contour, bronzer, lange vipper, markerede bryn, og brune/røde farver til læber og øjne. Smokey eyes er perfekte til looket sammen med din foretrukne farve af ’glazed lip combo’ (læbestift, lipgloss og lipliner).

Se vores LIVE med en komplet guide til Mob Wife-looket:  


Vi sendte LIVE mandag d. 04/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Relaterede produkter

15 ml
MACLip Conditioner Tube
179,95 kr.
(4)
3 FOR 2
07 Golden
NYX PROFESSIONAL MAKEUPBare With Me Blur Tint Foundation
109,95 kr.
FAST LAV PRIS
MaybellineLash Sensational Sky High Mascara Very Black
107,95 kr.
(889)
3 FOR 2
Trending
L'Oréal ParisVolume Million Lashes Panorama Mascara
179,95 kr.
(79)
Anastasia Beverly HillsCosmos Eye Shadow Palette
544,95 kr.
(2)
Light (Original)
Anastasia Beverly HillsContour Kit
469,95 kr.
(3)
Fenty BeautyGloss Bomb Cream Color Drip Lip Cream
194,95 kr.
(8)

Relaterede artikler

Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Vi guider

Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Af Natalie Khayat

Det kan være hyggeligt at nørde flere timer med festmakeuppen, men det er altså også rart at have et go-to look, som sidder perfekt, selvom den kun tager få minutter at lægge. Læs med her, når vi guider dig til den nemmeste glam-makeup, du kommer i nærheden af i år.

Læs Mere
Naturlig sommerhud med masser af glød

Vi guider

Naturlig sommerhud med masser af glød

Af Natalie Khayat

Din hud er skøn, som den er, og sommersæsonen er den perfekte tid til at vise dem frem. Med Bobbi Browns glødgivende baseprodukter kan du vise din hud frem fra sin bedste side hele sommeren igennem – selvfølgelig uden at gå på kompromis med dens særlige kendetegn.

Læs Mere
Guide: Få din base til at holde hele dagen

Vi guider

Guide: Få din base til at holde hele dagen

Af Natalie Khayat

Basen er første trin makeuprutinen, og uanset hvilket finish du vil have, er den er vigtig for, hvordan resten af looket kommer til at se ud. I denne artikel guider vi dig igennem forskellige produkter til din base og giver dig tips og tricks til at få en flot glød, der holder hele dagen.

Læs Mere
Guide: Den perfekte base med Kylie Cosmetics

Vi guider

Guide: Den perfekte base med Kylie Cosmetics

Af Natalie Khayat

Den flotte base er en af de vigtigste komponenter i et fuldendt makeuplook, og det gælder, uanset hvilket look du går efter. I denne artikel guider vi dig til den langtidsholdbare base fra Kylie Cosmetics og giver de bedste tips til, hvordan du får makeuppen til at lægge pænt på huden.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek