Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Vi unboxer: 6 uundgåelige brands til forældre
Konges Sløjd, Liewood og GoBabyGo er helt sikkert brands, du har hørt om, hvis du er forælder eller snart bliver det. Men det kan også være lidt overvældende med alle de muligheder, der er for at købe gode sager til de små. Derfor tager vi dig her i hånden og guider dig til 5 uundgåelige (og uundværlige) brands og produkter. I studiet er Sandra, Matas' børnefysioterapeut, der deler hendes erfaringer med produkterne, som hendes børn har afprøvet. Se med!
Godt Nyt
Vi sendte LIVE torsdag d. 17/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Bon Ton Toys

Bon Ton Toys laver de fineste, bløde bamser, som et hvert barn elsker. Bamserne skaber tryghed og hygge ved fx sengetid eller når dit barn har brug for en rolig stund med et blød krammedyr. Bon Ton Toys bamser er også oplagte som gaveidé til fx en barnedåb, babyshower eller en fødselsdag.

Blød tryghed fra Bon Ton Toys

Go Baby Go

Go Baby Go står bag geniale produkter til dit barn, der kravler, går - eller snart skal til det. De laver nemlig både skridsikre strømpebukser, skridsikre strømer og kravle knæbeskyttere, der passer godt på dit barn, når det begiver sig ud i den store verden på egne ben. Kvaliteten er i top, hvilket også matcher et barn med fart på. Med Go Baby Go er der plads til at løbe stærkt - og slide løs.

Skridsikkert udstyr fra Go Baby Go

Konges Sløjd

Konges Sløjd byderpå et kreativt univers, der hylder det perfekte uperfekte liv med børn. Konges Sløjd skaber børnetøj, leg og interiør, der er pryder med de skønneste, håndtegnede signaturprint. Det glæder både små og store at fylde tilværelsen med Konges Sløjd.

Fine sager fra Konges Sløjd

LIEWOOD

LIEWOOD er et internationalt livsstilsbrand til børn, skabt til at forenkle og inspirere hverdagslivet for familier. LIEWOOD skaber legetøj, interiør, tøj, tilbehør og fodtøj med fokus på funktionalitet og innovation. Alle designs tager udgangspunkt i æstetik, kvalitet og ansvarlighed - hvilket hurtigt kommer til syne, når man kaster øjet på de skønne designs fra det populære brand.

Funktionalitet og æstetik fra LIEWOOD

MpKids

MpKids sørger for, at dit barn er pakket godt ind i kvalitet og gode materialer. Den høje kvalitet betyder, at de forskellige styles kan holde til gentagne vask, gode lege i institutionen - og hvad et aktivt og dejligt børneliv ellers byder på.

Kvalitet fra MpKids

SMALLSTUFF

Smallstuff er det fineste univers, hvor fine farver og motiver spiller hovedrollen. SMALLSTUFF passer ind i ethvert børneværelse, hvor der er plads til leg og udfoldelser. Hvis du er på udkig efter en gave for livet til en barnedåb, babyshower, en fødselsdag eller lignende, så er det oplagt, at du kigger efter SMALLSTUFF.

Fine sager fra SMALLSTUFF

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Styrk dit barns grovmotorik med 5 simple øvelser

Matas LIVE

Styrk dit barns grovmotorik med 5 simple øvelser

Matas LIVE tumletid er en serie af LIVEs, hvor vores børnefyisoterapeut, Sandra, vejleder og guider med simple øvelser og hyggelige aktiviteter, der kan styrke dit barns grovmotorik. I denne LIVE handler det om børn i alderen 4-6 måneder, hvor tril og pivotering er i fokus. Øvelserne styrker dit barns evne til at trille og dreje sig rundt. Husk, alle børn er forskellige og det kan være individuelt, hvor dit barn er i sin fysiske udvikling.

Læs Mere
Godt Nyt: De bedste nyheder til dig og dit barn

Matas LIVE

Godt Nyt: De bedste nyheder til dig og dit barn

I Matas finder du altid gode nyheder - også til dit barn. I denne LIVE afslører vi vores fine favoritter, når det kommer til sengetøj til de små, børneværelset, den lille garderobe og pusletiden. Favoritterne kommer fra populære brands som Cam Cam Copenhagen, FILIBABBA, Soft Gallery, Momkind og That's Mine.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.