Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Tutorial: Sådan mestrer du contouring
Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 08/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Den bedste rutine til sart hud med A-DERMA

Vi guider

Den bedste rutine til sart hud med A-DERMA

Af Ida Hinchely Kyhn

Leder du efter parfumefri og skånsom ansigtspleje til en sart hud? Så er det A-DERMAs BIOLOGY-serie, du skal kigge efter. I 40 år har A-DERMA specialiseret sig i at skabe produkter til en sart hud - så de ved, hvad de taler om. I denne artikel dykker vi ned i de forskellige produkter i serien og hjælper dig med at skræddersy en hudplejerutine, som kan give balance for din sarte hud.

Læs Mere
Vi guider: Fem nemme tips til sommerklare fødder

Matas LIVE

Vi guider: Fem nemme tips til sommerklare fødder

Der er ikke noget bedre end at stikke fødderne i et par sandaler velvidende om, at fødderne ser fine ud og ikke mindst føles velplejede. Men det er ikke altid, man lige tænker over det med de fødder, som man tænker over at huske SPF i ansigtet. Derfor hjælper vi dig på vej med fem nemme tips, der gør dine fødder sommer- og sandalklar. Vores tips gør det nemt for dig at opnå babybløde fødder. Vi afslører den bedste fodmaske, en (uundværlig) natcreme til fusserne og en genial (!) fodfil.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.