Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
4 ting, du overser i din hudpleje, der gør forskel
Du kender sikkert til serum, øjencreme, dagcreme og natcreme. Og det er sikkert også produkter, du husker i din rutine. Men der er også produkter, der kan gøre en stor forskel for dig, som du måske ikke lige husker på. Silke og Yunas afslører her 4 ting, du meget sandsynligt overser i din hudplejerutine, men som kan gøre en stor forskel for dig.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 06/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine

Matas LIVE

Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine

Af Matas

Hudpleje kan være en jungle. Hvilke produkter skal man bruge? Hvornår skal man bruge dem? Og i hvilken rækkefølge? I denne LIVE har vi besøg af vores dygtige farmakonom, der med sig har tre hudplejebrands, du skal kende, hvis du vil passe godt på din hud - og komme dine udfordringer til livs. Derudover giver hun dig fem gode tips til din hudplejerutine, som du allerede i dag kan begynde at gøre brug af.

Læs Mere
Hypet hudpleje, der virker - er du med på trenden?

Matas LIVE

Hypet hudpleje, der virker - er du med på trenden?

Af Matas

De er over det hele, når du åbner dine sociale medier: CeraVe, La Roche Posay og Vichy. De er populære hudplejemærker, der har dokumenteret effekt, hvilket nok også er årsagen til, at Instagram og TikTok flyder over med gode anmeldelserne af produkterne. Vi har derfor inviteret en ekspert i specialhudpleje ind studiet, der kigger nærmere på de forskellige produkter og fortæller dig alt, hun ved - og så forklarer hun selvfølgelig, hvorfor produkterne er så geniale!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.