• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Alt om skæg: Eksperten guider

Det er november - eller skulle vi skrive "Movember"? Vi har derfor fokus på skæg og hvordan man egentlig plejer det bedst. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt! Hvad er skægolie og skægbalm? Og hvor tit skal man bruge det? Vi får besøg af en ekspert fra Copenhagen Grooming, der fortæller alt, han ved om skæg. Og det er altså meget!

Vi sendte LIVE mandag d. 14/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Plej skægget med lækre produkter fra Raw naturals, Gillette og Copenhagen Grooming

Skægget er for mange en del af identiteten - og det er derfor også en vigtig del af kroppen at pleje. Og det er der heldigvis rig mulighed for. Når du først kigger på hylden med produkter til skægget, bugner den af lækkerier, dit skæg fortjener.


Som en del af skægplejen er selvfølgelig også barbering. Barbergrej til mænd kan være lidt af en jungle. Hvilket udstyr skal man vælge? Vi gennemgår her trimmeren, skraberen og barbermaskinen, så du kan finde dit match.Copenhagen Grooming: Kraftfulde produkter uden skrappe kemikalier

Hvis du ikke kender Copenhagen Grooming, er det på tide. Det danske brand forkæler dit skæg med produkter uden skrappe kemikaler, men stadig med øje for, hvad der virker - og fremprovokerer selvtillid hos dig. Alt er gennemført hos Copenhagen Grooming. Når du får skægprodukterne i hånden, vil du med det samme mærke, at både sjæl, passion og vigtig viden er nøgleingredienser. Det er også svært ikke at lade sig fascinere at de navne, produkterne har.Forkæl dit skæg på naturlig vis med Raw Naturals

Raw Naturals er naturlige produkter til dit skæg. Raw Naturals byder på lækker skægolie, stylingcreme samt skægbalsam og -shampoo, du kan vaske dit skæg med i badet. Så er du sikker på, skægget får den rette mængde pleje. Produkterne plejer nænsomt dit skæg, og tilfører det fugt på den naturligste måde. Derudover er serien indbydende i sin form med cool farver, der også er et supplement til badeværelset.  Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Sådan kommer du hårtab til livs

Matas LIVE

Sådan kommer du hårtab til livs

Af Matas

Lider du af irriterende hårtab? I denne LIVE stiller vi skarpt på hårtab hos både mænd og kvinder. Vores ekspert guider med gode produkter og kommer også med tips til, hvad du kan gøre, hvis dit hår ikke bliver på hovedet.

Læs Mere