Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Eksklusivt på Matas LIVE: Mød topmodel Kaia Gerber
Se med, når vi helt eksklusivt offentliggør et interview med Topmodel Kaia Gerber. Kaia har skabt sig et velkendt navn i modebranchen, og som ansigt på Marc Jacobs hyperpopulære Daisy-dufte er hun også at finde over alt herhjemme. Vi mødte hende til en snak om den nye Daisy Eau So Intense, hvordan den perfekte sommer ser ud for Kaia og hendes bedste karriereråd til andre unge, ambitiøse kvinder. Det vil du ikke gå glip af!
Krop & Negle
Vi sendte LIVE onsdag d. 02/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Køb Daisy Eau So Intense

En gylden, magisk og feminin duft. Daisy Eau So Intense er inspireret af det magiske tidspunkt på dagen, lige inden solnedgang, hvor daisyerne stråler som guld. Et gyldent slør varmer med sin glød, og giver en magisk følelse af noget smukt og værdifuldt.


Oplev den kendte Daisy-duft, nu sødere, mere fyldig og med endnu mere nektar! Den ikoniske Daisy-flakon er klædt i luksuriøse metalliske guldtoner, so minder om en varm og gylden solnedgang.


Top noter: Sprød Bergamotte, pærer og jordbær

Hjerte noter: Jasmin, rosenknopper og honning

Bund noter: Grøn mos, let vanilje og musk

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Matas LIVE

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Af Matas

Hudplejeguru Ole Henriksen vender tilbage! Se med, når han gæster Matas LIVE og fortæller om en masse skønne produktnyheder, sine egne favoritter samt hjælper seerne med deres hudproblemer. Vil du have anbefalinger til den optimale hudplejerutine fra manden bag det ikoniske brand, er dette en fantastisk mulighed! Vi har også en helt særlig konkurrence på dagen – og en fantastisk gave til dig når du shopper…

Læs Mere
Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Matas LIVE

Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Af Matas

Zarko Pavlov er manden bag den danske parfumesucces Zarkoparfume. Hans dufte bliver solgt verden over, og har taget Danmark med storm. I dag har vi æren af at byde Zarko velkommen i Matas LIVE, hvor du har muligheden for at stille spørgsmål til en af landets skarpeste næser. Se med, og få svar på, hvordan man udvælger den rigtige duft og bruger den optimalt – og meget, meget mere. Vi har også sikret dig en helt særlig gave når du shopper i dag.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.