• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksklusivt på Matas LIVE: Mød topmodel Kaia Gerber

Se med, når vi helt eksklusivt offentliggør et interview med Topmodel Kaia Gerber. Kaia har skabt sig et velkendt navn i modebranchen, og som ansigt på Marc Jacobs hyperpopulære Daisy-dufte er hun også at finde over alt herhjemme. Vi mødte hende til en snak om den nye Daisy Eau So Intense, hvordan den perfekte sommer ser ud for Kaia og hendes bedste karriereråd til andre unge, ambitiøse kvinder. Det vil du ikke gå glip af!

Vi sendte LIVE onsdag d. 02/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Køb Daisy Eau So Intense

En gylden, magisk og feminin duft. Daisy Eau So Intense er inspireret af det magiske tidspunkt på dagen, lige inden solnedgang, hvor daisyerne stråler som guld. Et gyldent slør varmer med sin glød, og giver en magisk følelse af noget smukt og værdifuldt.


Oplev den kendte Daisy-duft, nu sødere, mere fyldig og med endnu mere nektar! Den ikoniske Daisy-flakon er klædt i luksuriøse metalliske guldtoner, so minder om en varm og gylden solnedgang.


Top noter: Sprød Bergamotte, pærer og jordbær

Hjerte noter: Jasmin, rosenknopper og honning

Bund noter: Grøn mos, let vanilje og musk

(5)
Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum 50 ml
496,95
Førpris 709,95
Du optjener 50 point

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE taler vi om balance i både krop og sind. I den forbindelse har vi beøg af den populære skuespillerinde, Mille Dinesen, der selv har oplevet en meget stressfuld periode i sit liv. Hun fik dog kæmpet sig ud af ubalancen, og dette er der bl.a. kommet en fantastisk produktserie ud af - Balance by Mille Dinesen.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Mille Dinesens egen historie. Derudover deler Mille også sin helt særlige 'mosekonebryg', som vi afprøver under LIVEN. Du kan herunder finde den fulde opskrift, hvis du får lyst til at afprøve den derhjemme.


Shop hele Mille Dinesens produktserie her

Mille Dinesens 'Mosekonebryg'


INGREDIENSER

  • Et skvæt æblejuice
  • 1 knivspids okinawapulver
  • 1 teskefuld chlorellapulver
  • 1 spiseskefuld hørfrøolie


FREMGANGSMÅDE

Start med at rør de første ingredienser sammen til en tyk drik. Æblejuicen indgår blot, for at give drikken en bedre smag. Herefter rører du hørfrøolien fosigtigt i, så du ikke ødelægger dens gode egenskaber.


Shop ingredienserne

Giv huden lidt ekstra forkælelse

(22)
Beauté Pacifique Superfruit Serum 20 ml
299,95
Du optjener 30 point
(23)
Beauté Pacifique La Forte 60 tabl.
399,95
Du optjener 40 point
(363)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
Du optjener 40 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Matas LIVE

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Af Matas

Hudplejeguru Ole Henriksen vender tilbage! Se med, når han gæster Matas LIVE og fortæller om en masse skønne produktnyheder, sine egne favoritter samt hjælper seerne med deres hudproblemer. Vil du have anbefalinger til den optimale hudplejerutine fra manden bag det ikoniske brand, er dette en fantastisk mulighed! Vi har også en helt særlig konkurrence på dagen – og en fantastisk gave til dig når du shopper…

Læs mere
Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Matas LIVE

Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Af Matas

Zarko Pavlov er manden bag den danske parfumesucces Zarkoparfume. Hans dufte bliver solgt verden over, og har taget Danmark med storm. I dag har vi æren af at byde Zarko velkommen i Matas LIVE, hvor du har muligheden for at stille spørgsmål til en af landets skarpeste næser. Se med, og få svar på, hvordan man udvælger den rigtige duft og bruger den optimalt – og meget, meget mere. Vi har også sikret dig en helt særlig gave når du shopper i dag.

Læs mere