Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Tutorial: Sådan lægger du makeup, der dækker rødme

Oplever du tendens til rødme i dit ansigt? Hvis ja, oplever du måske også, at du somme tider ønsker at dække de røde områder. I denne LIVE zoomer vi ind på rødme, som mange af os oplever, og hvordan man med makeup kan dække det. Vi guider dig fra den gode base til concealer og foundation, der virkelig gør en (synlig) forskel for dig, der ønsker at dække rødmen.
Makeup
Vi sendte LIVE tirsdag d. 06/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Matas LIVE

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.

Læs Mere
Et let og naturligt makeup-look

Matas LIVE

Et let og naturligt makeup-look

Af Matas

Amalie sætter sig foran telefonen og lægger makeup, så du kan få et unikt indblik i alle hendes favoritprodukter og gyldne makeup-tips. Hun åbner makeup-pungen, der er fuld af lækkerier fra Kylie by Kylie Jenner, Kenny Anker, Nilens Jord og Ecooking. Det bliver en hyggelig LIVE, hvor Amalies personlige makeup-rutine spiller hovedrollen. Og du kan selvfølgleig stille hende alle dine spørgsmål undervejs. Se med!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek