• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Skynd dig: Matas favoritter samlet i én Box!

Det er blevet tid til at unboxe den nyeste Discovery Box, som denne gang indeholder et bredt udvalg af lækre produkter fra Matas egne brands, som du kender og elsker. I boxen finder du skønne produkter, som plejer dig og din krop indefra og ud – og så er der produkter til både ham, til hende og til deling. Se med kl. 20.00 i aften, når vi afslører, hvilke produkter du får med i denne Discovery Box!

Vi sendte LIVE torsdag d. 27/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Skønhed og velvære for livet

Vi har samlet nogle af de bedste produkter i serierne Plaisir, Matas Striberne og Matas Natur i denne eksklusive Discovery Box, så du kan forkæle dig selv, eller en du holder af, med effektiv og skånsom pleje.


Dyk ned i de 10 skønne produkter fra Matas' egne mærker til en samlet værdi på 737,-

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Matas LIVE

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Af Matas

Hudplejeguru Ole Henriksen vender tilbage! Se med, når han gæster Matas LIVE og fortæller om en masse skønne produktnyheder, sine egne favoritter samt hjælper seerne med deres hudproblemer. Vil du have anbefalinger til den optimale hudplejerutine fra manden bag det ikoniske brand, er dette en fantastisk mulighed! Vi har også en helt særlig konkurrence på dagen – og en fantastisk gave til dig når du shopper…

Læs Mere
Virker din solcreme overhovedet?

Matas LIVE

Virker din solcreme overhovedet?

Af Matas

Vi går en – forhåbentlig – solskinsrig sommer i møde, og i den anledning skal vi snakke om solbeskyttelse. I programmet får vi besøg af Solveig Høgh Larsen fra Kræftens Bekæmpelse, som skal fortælle os meget mere om, hvordan du bedst beskytter din hud på en varm sommerdag. Desuden skal vi prøve solcremer og solhatte – og snakke om andre gode tommelfingerregler til sommersolen.

Læs Mere