Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Matas kosttilskud lavet om: Hvad betyder det?

Matas kosttilskud er blandt de mest populære i landet – og nu kommer de i en ny og forbedret version! Se de helt nye produkter og bliv opdateret på, om der er sket ændringer med dine egne favoritter. Du kan stille spørgsmål undervejs til Pernille Tørnes, som er hjernen bag alle produkterne. Hun kan guide dig til de helt rigtige valg med udgangspunkt i dine behov.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 11/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE vil hjernen bag alle vores Matas Striber Kosttilskud, Pernille Tørnes, guide til vores top bedst sælgende kosttilskud. Hun kan guide dig til de helt rigtige valg med ugangspunkt i dine behov.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Pernille Tørnes' gode råd og vejledning om vores Matas Striber Kosttilskud.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Alt du skal vide om kollagen til huden

Matas LIVE

Alt du skal vide om kollagen til huden

Af Matas

Kollagen er på alles læber som den nye mirakelkur mod rynker og andre alderstegn. Men hvad er egentlig op og ned i alle løfterne? I dag dykker kemiingeniør Cecilia Demant ned i det spændende protein og deler alt, der er værd at vide om emnet.

Læs Mere
Sådan ændrer du rent faktisk dine vaner

Matas LIVE

Sådan ændrer du rent faktisk dine vaner

Af Matas

Er du også træt af alle de gode intentioner om en sundere kost og mere motion, som aldrig rigtig bliver til noget? Det råder vi bod på i dag! Vi har nemlig allieret os med vanecoach Malene Louise Aagaard, som vil dele ud af alle sine værktøjer til at danne nye vaner, som rent faktisk holder. Grib muligheden og stil hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.