Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Tutorial: Nem og gennemført soft glam-makeup

Kender du udtrykket soft glam-makeup? Det er et udtryk, der beskriver et smukt makeup-look. Øjenlooket er fuld af glitter og glam, vipperne lange og fyldige - og din hud er glowy. Det er faktisk det, vi vil betegne som det perfekte look. Og så er det endda ret simpelt at lægge. Pernille guider dig til det lækre look lige her.
Seneste LIVES
Vi sendte LIVE torsdag d. 25/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Step-by-step: How to contour

Matas LIVE

Step-by-step: How to contour

Af Matas

Det er tid til igen at finde dit contourkit frem, for 2024 byder masser af smukke makeuplooks, hvor contourering er et absolut must. Se med i denne guide, hvor vores dygtige kosmetiker lærer os, hvordan vi former og definerer ansigtet med lys og skygge og bagefter kreerer det flotteste ‘Mob Wife’-inspirerede makeuplook. Se med, og bliv selv ekspert!

Læs Mere
Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Matas LIVE

Set på sociale medier: Vi tester makeup-trends

Af Matas

Kan man lave en blush ud af læbestift og foundation, og er ‘dot makeup’ virkelig den nye teknik til basen? De sociale medier flyder over med nye produkter og særlige hacks, som gør hverdagen nemmere og makeuppen smukkere. I denne live lægger vi et fuldt makeuplook med de populæreste produkter og virale trends – og tester, hvad der egentlig er hypen værd. Det bliver både vådt og tørt, farverigt og glansfuldt!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek