Tilbage
Se alt i
  • Hurtig levering
  • Byt i alle Matas butikker
  • 30 dages returret
  • Fri levering til butik over 250 kr
  • Autoriseret forhandler
Optjen 45 Point

Gigi Hadid X Maybelline


​​​​​​​Entreprenør, instagram-komet, supermodel og naboens datter. Gigi Hadid er blevet tidens hotteste IT-Girl på rekordtid, fordi hun ikke alene er smuk, men også er et ægte forbillede. Hun er ansigtet for en hel generation af unge kvinder, og foruden at være Maybellines talskvinde, er hun den mest efterspurgte model på runways verden over.

Gigi Hadid X Maybelline består af to kollektioner, der fanger stil og stemning fra Gigi’s to hjembyer: Los Angeles og New York City. West Coast looket er glamour med et sexet, rødt twist. East Coast looket hylder det gennemførte og groomede nude look, der er lækkert på såvel ’catwalk’ som ’sidewalk’. Æstetikken er helt central for begge looks, der skal være klædelige på alle typer kvinder uanset alder – og så skal de fulde looks være nemme at genskabe selv. Gigi Hadid har været inde over alle led i processen fra produktudvikling og indpakning til farveudvælgelse og visuelt udtryk, og det ses tydeligt i det færdige resultat.

Fordi vi ikke kan få nok af Gigis gode stil, har hun også føjet en rejsekammerat til sin kollektion: en eksklusiv Jetsetter-palette, som indeholder alle de produkter, du har brug for, hvis du vil genskabe dit personlige Gigi look på farten. Jetsetter-paletten er ikke alene limited edition, den sælges også udelukkende her på Matas.dk.

Gigi Hadid X Maybelline er et enestående samarbejde, så køb din del af dette moderne modeeventyr allerede i dag. Kollektionen er limited edition og sælges så længe lager haves.
Nu kan du skabe det perfekte Gigi look på farten! Inspireret af Gigis mange flyrejser, kombinerer denne eksklusive limited edition Jetsetter palette East Coast og West Coats look i ét kit.

Optjen 45 Point

Skab et chik city look inspireret af Gigis andet hjem, New York! Nu kan du selv få et gennemført og fierce nude look med East Coast Glam Kollektionen!

Optjen 11 Point
Optjen 8 Point
Optjen 13 Point
Optjen 10 Point
Optjen 17 Point
Optjen 13 Point
Optjen 9 Point

Oplev glamour med et sexet, rødt twist med West Coast Glow Kollektionen! Inspireret af Gigis hjemby, Los Angeles, kan du nu skabe et lækkert, sensuelt og solkysset look.

Optjen 13 Point
Optjen 10 Point
Optjen 11 Point
Optjen 8 Point
Optjen 18 Point
Optjen 13 Point
Optjen 14 Point
Optjen 9 Point
  • Hurtig levering
  • Byt i alle Matas butikker
  • 30 dages returret
  • Fri levering til butik over 250 kr
  • Autoriseret forhandler