LÖWENGRIP
Löwengrip tilbyder ambitiøse og problemløsende skønhedsprodukter, der giver øjeblikkelige og langvarige resultater. Vores udvalg er præget af effektive og skånsomme formuleringer. Vi udvælger nøje både aktive og nærende ingredienser. Altid præsenteret i en minimalistisk rutine.Problemløsende produkter for en minimalistisk rutine. Vi kalder det AMBITIOUS BEAUTY.

Löwengrip tilbyder ambitiøse og problemløsende skønhedsprodukter, der giver øjeblikkelige og langvarige resultater. Vores udvalg er præget af effektive og skånsomme formuleringer.
Vi kalder det AMBITIOUS BEAUTY.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

61 produkter
61 produkter
Sorter efter: Mest populære
Löwengrip Trust Me Deodorant 50 ml
149,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hårpleje og styling fra Löwengrip

Löwengrip er et svensk skønhedsbrand, der blev stiftet i 2012 af Isabella Löwengrip. I en tidlig alder udviklede Isabella en interesse for skønhed, fordi hun i en længere periode havde akne og allergier. Hun oplevede, at det var svært at finde nogle hudplejeprodukter, der imødekom det hendes hud havde brug for.

I dag tilbyder Löwengrip ambitiøse og problemløsende skønhedsprodukter til huden og håret, der giver øjeblikkelige og langvarige resultater. Produkterne indeholder effektive, skånsomme og veganske formler, hvor hver enkelte ingrediens er nøje udvalgt, så produkterne kan anvendes til at styrke den sensitive og normale hud, hovedbund og hår.

Når Löwengrip udvikler produkter, tænkes der ind i en minimalistisk plejerutine, så det er simpelt og enkelt at anvende produkterne i ens hverdagsrutine. Derudover er der i det enkelte produkt tænkt ind i det nordiske klima, hvor kulde, sne, vind og sol kan resultere i en tør og generet hud.

Alle Löwengrips produkter udvikles og produceres i Sverige, testet af erfarne hudterapeuter, hvor der er stor fokus på bæredygtighed og socialt ansvar.

Löwengrip hårserier

LONG LASTING

Long Lasting hårserien er til dig med et farvebehandlet hår, der ønsker at bevare farveintensiteten i længere tid. Produkterne er beriget med ingredienser der fugtgiver og blødgør håret og forlænger følelsen af nyvasket hår. Indeholder en varmebeskyttende formel for at minimere farvetab under varmestyling. Dufter af mango og fersken.

BLONDE PERFECTION

Har du et blondt hår, så er Blond Perfection hårserien lige noget for dig. Shampooen, conditioneren og treatmenten er udviklet til at neutralisere varme og gyldne undertoner, så håret får et koldere udtryk. Håret efterlades blødt og glansfuldt. Blond Perfection hårprodukterne dufter dejligt af mango og fersken.  

BUILD AND BOUNCE

Build and Bounce hårserien er beriget med aktive ingredienser, der går ind og stimulerer hårvæksten. Det er ingredienser som Biothinol Tripeptid-1, Panthenol, proteiner og AHA-syrer der hjælper med at fjerne døde hudceller fra hovedbunden og skaber gode forudsætninger for en bedre hårvækst. Build and Bounce er velegnet til alle hårtyper der ønsker et fyldigere hår og tekstur. Denne serie dufter af citrus og sandeltræ.

LEVEL UP

En volumengivende og farvebevarende hårserie, der skaber mere volumen og tilfører fugt til håret, uden at tynge det. Velegnet til en sensitiv hovedbund og til alle der stræber efter en mere blød volumen. Dufter af jasmin og cedertræ.

THE CURE

Hvis du ofte farver dit hår eller bruger varmeredskaber, kan du opleve, at dit hår mister sin glans og bliver mindre modstandsdygtigt. Hårserien The Cure hjælper dit hår med at blive stærkere, fordi den er beriget med nærende og reparerende ingredienser som sheasmør og hvedeproteiner. Har en dejlig duft af vanilje og rabarber.

ANTI-DANDUFF

Oplever du at din hovedbund er i ubalance, enten fordi den er følsom, har skæl, er tør eller fedtet, så er Anti-Danduff hårserien din ven! Produkterne er gode til at skabe ro og balance i hovedbunden, fordi de hjælper med at lindre irritationer. Brug shampooen og conditioneren hver gang du vasker dit hår. De har en kølendende og beroligende effekt på hovedbunden, og de dufter af mentol og pebermynte.

DEEP CLEANSING

Hvis du er en person der ofte bruger stylingsprodukter, så kan Deep Cleansing hårserien helt sikkert anbefales som din sekundære shampoo og conditioner. Produkterne fjerner skånsomt belægninger, affaldsstoffer og produktrester som voks og silikone på det enkelte hårstrå og i hovedbunden. Velegnet til normalt til farvet hår.