M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ er en specialist blandt luksus beauty brands, som fokuserer på udvikling af innovative kosmetiske produkter, der kan maksimere og optimere den naturlige skønhed.

M2 BEAUTÉ er særligt kendt for deres originale og veldokumenterede vippeserum, men tilbyder flere intelligente skønhedsprodukter.

Matas er autoriseret forhandler af M2.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

En mission i vækst!

Stifterne bag M2 BEAUTÉ, Elke Moysies og Marci Marrek fra Tyskland, så hurtigt det voksende behov for kosmetik med aktive ingredienser som skulle fungere som et alternativ til kirurgi.

De to veninder ville derfor udvikle en innovativ og højeffektiv produktserie, som skulle optimere din naturlige skønhed, med dokumenterede, synlige og overbevisende resultater. Så i samarbejde med tyske dermatologer og øjenlæger er M2 BEAUTÉ udviklet og produceret med eksperter i ryggen, for at skabe drømmeresultater indenfor kosmetik.
- Og i 2007 blev ideen til virkelighed. Det var først og fremmest et enkelt produkt der blev lanceret; M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum - Et serum der stimulerer dine vippers naturlige vækst.
Dette serum er til dags dato stadig den ubestridte bestseller i deres produktsortiment.

Specialister i sera

M2 BEAUTÉ er specialister når det handler om innovative kosmetiske produkter, der kan optimere og maksimere den naturlige skønhed. Forskningsteknologier igennem flere år, har gjort det muligt indenfor områderne medicin, kemi og biologi, at opnå viden om virkningen af helt specifikke definerede molekyler, som aktiverer kroppens eget vækstpotentiale men også regenereringspotentiale.
Resultaterne heraf danner grundlaget for det succesfulde M2 BEAUTÉ og udviklingen af revolutionerende nye ingredienser til kosmetiske produkter, som bidrager til at forstærke dit skønhedsbillede og repræsenterer på samme tid et alternativ til den traditionelle hudpleje og behandlingsmetoder.

De aktiverende sera styrker og plejer dine vipper og bryn, og stimulerer hårvæksten til at gro.
Uanset din alder, kan kosmetikprodukterne fra M2 BEAUTÈ fuldende din plejerutine. Produkterne har en dokumenteret forbedring, og de testet for effektivitet og kompatibilitet i omfattende laboratorieundersøgelser og overholder selvfølgelig de dermatologiske krav, og EU's strenge kosmetik krav. Det betyder for dig, at M2 BEAUTÈ er et brand, der imødekommer de moderne og strenge krav til naturlig og autentisk skønhed.

Idag er M2 BEAUTÉ repræsenteret i over 30 lande, verden over og følger stadig deres mission: "M2 BEAUTÉ - NATURLIG SKØNHED. NU."

Kvalitet er et must

Den aktive ingrediens i disse sera har en struktur, der minder om hormoner, der anvendes i medicinske produkter, men den har bemærkelsesværdige strukturelle og kemiske forskelle fra den medicinske.

Det betyder at M2 BEAUTÉ's produkt ikke har en medicinsk effekt, og at den ikke kan producere hormonelle reaktioner!
De innovative komplekser af de aktive ingredienser i disse sera indeholder næringsrige og forbedrende ingredienser, som er perfekt afbalanceret og ekstremt milde. derfor kan de bruges som et succesfuldt kosmetisk produkt.

Alle vækst sera hos M2 BEAUTÉ er hormonfrie, fri for silikoner, parabener og er ikke testet på dyr.

M2 Beauté vippeserum

Denne vippeserum giver alle optimale betingelser for at dine øjenvipper skal gro. Det gør dem samtidigt mere modstandsdygtige overfor slitage, f.eks. den slitage der opstår når du fjerner din makeup. Serummet vil øge længden og volumen til dine vipper og gøre hårstråene kraftigere. Det gør at de fylder mere og virker tættere.

Hvordan du bruger vippeserum er afgørende for din kommende effekt:

  • Efter din renserutine om aften, er det vigtigt at øjenområdet er fuldstændig tørt og rent. Dine renseprodukter skal enten være oliefri, eller også skal du have fjernet olierester der måtte opstå omkring øjnene.

  • Læg herefter en enkelt streg på din øverste vippekant og lad produktet tørre ind, før du lægger dig på puden.

  • Et hurtigere og bedre resultat opnår du ved at bruge din vippeserum konsekvent hver aften, inden sengetid.

  • Efter 6-8 uger opleves vipperne gennemsnitligt 45% længere.

M2 Beauté brynserum

På samme måde som vippeserum, er brynserum udviklet for at skabe et mere fyldigt og kraftigt bryn. Har du overplukket dine bryn, eller vil du gerne kunne style dine på en anden måde, så kan brynserum hjælpe dig på vej.

  • Efter din renserutine om aftenen, lægger du, ved hjælp af serumapplikatoren, et lag på hele brynet. Lad produktet tørre ind, inden du lægger dig på puden.

  • Et hurtigere og bedre resultat opnår du ved at bruge din brynserum konsekvent hver aften, inden sengetid.