M2 Beauté

M2 Beauté udvikler innovative kosmetiske produkter og er særligt kendt for deres originale og veldokumenterede vippeserum, men tilbyder flere intelligente skønhedsprodukter.

12 produkter
FAST LAV PRIS
4 ml
M2 BeautéEyelash Activating Serum
599,95 kr.
(335)
FAST LAV PRIS
4 ml
M2 BeautéEyebrow Renewing Serum
629,95 kr.
(31)
150 ml
M2 BeautéFacial Oil-Free Make-Up Remover
249,95 kr.
(5)
6 ml
M2 BeautéBlack Nano Mascara Nutrition & Natural Growth
299,95 kr.
(25)
M2 BeautéEyebow Silk Perfection Balm
294,95 kr.
M2 BeautéEyebrow Enhancer Color & Care
349,95 kr.
(8)
M2 BeautéEyebrow Enhancer Color & Care
349,95 kr.
(8)
4 ml
M2 BeautéEyelash Awakening Serum
694,95 kr.
(7)
8 ml
M2 BeautéEyezone Conditioning Care Complex
389,95 kr.
(21)
120 ml
M2 BeautéHair Activating Serum
949,95 kr.
(7)
M2 BeautéSecond Skin Mask Brown Alga
694,95 kr.
M2 BeautéTools Eyelash Comb
199,95 kr.
(9)

M2 BEAUTÉ: Naturlig skønhed, nu!

M2 BEAUTÉ blev grundlagt i 2007 af Elke Moysies og Marci Marrek fra Tyskland med en mission om at skabe kosmetik med aktive ingredienser som et alternativ til kirurgi. De udviklede en innovativ og højeffektiv produktserie, der optimerer din naturlige skønhed med dokumenterede, synlige og overbevisende resultater.


M2 BEAUTÉ er specialister i innovative kosmetiske produkter, der kan optimere og maksimere den naturlige skønhed. Med forskningsteknologier igennem flere år, har de opnået viden om virkningen af specifikke molekyler, som aktiverer kroppens eget vækst- og regenereringspotentiale.

Kvalitet og effektivitet

M2 BEAUTÉ's produkter er udviklet i samarbejde med læger og dermatologer, og er dermatologisk testet og certificeret for absolut hudtolerance. De er velegnede til brug af kontaktlinsebrugere, overholder de strenge kvalitetskrav i de tyske og EU-kosmetikdirektiver, er bevist fri for hormoner, parabener, PEG og syntetiske farvestoffer, og er produceret uden dyreforsøg.

Ikonisk vippeserum

M2 BEAUTÉ's vippeserum er designet til at styrke og pleje dine vipper, stimulere hårvæksten og gøre dem mere modstandsdygtige overfor slitage. Serummet vil øge længden og volumen til dine vipper og gøre hårstråene kraftigere.

Brynserum fra M2 BEAUTÈ

På samme måde som vippeserum, er M2 BEAUTÉ's brynserum udviklet for at skabe et mere fyldigt og kraftigt bryn. Har du overplukket dine bryn, eller vil du gerne kunne style dine på en anden måde, så kan brynserum hjælpe dig på vej.

Både vippeserum og brynserum er hormonfri, fri for silikoner, parabener og er ikke testet på dyr.

M2 BEAUTÉ i dag

I dag er M2 BEAUTÉ repræsenteret i over 40 lande verden over og fortsætter med at følge deres mission: "M2 BEAUTÉ - NATURLIG SKØNHED. NU." De fortsætter med at innovere og udvikle produkter, der bidrager til at forstærke dit skønhedsbillede og repræsenterer et alternativ til traditionel hudpleje og behandlingsmetoder.​​​​​​​

M2 BEAUTÉ's kvalitetsløfte

Uanset din alder, kan kosmetikprodukterne fra M2 BEAUTÉ fuldende din plejerutine. Produkterne har en dokumenteret forbedring, og de er testet for effektivitet og kompatibilitet i omfattende laboratorieundersøgelser og overholder selvfølgelig de dermatologiske krav, og EU's strenge kosmetik krav. Det betyder for dig, at M2 BEAUTÉ er et brand, der imødekommer de moderne og strenge krav til naturlig og autentisk skønhed.​​​​​​​