• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Skægpleje

Har du stubbe, kort eller langt skæg? Find skægpleje til alt slags skæg på Matas.dk.

Mænd Barbering
75 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

75 produkter
Sortér efter: Mest populære
(14)
Njord Beard Starter Kit
349,95
Optjen 35 point
(37)
Matas Striber Men 2-In-1 Beard Shampoo 100 ml
54,95
Optjen 6 point
Njord Beard Oil 100 ml
169,95
Optjen 17 point
Njord DE Safety Razor Sæt
549,95
Optjen 55 point
Njord Beard Brush
124,95
Optjen 13 point
(10)
Mr. Bear Family Mr. Bear Beard Balm Citrus, 60 ml.
169,95
Optjen 17 point
Gillette Skæg- og Ansigtsvask 350ml
129,95
Optjen 13 point
Mr. Bear Family Mr. Bear Beard Wash Woodland 250 ml
219,95
Optjen 22 point
American Crew Beard Serum 50 ml
174,95
Optjen 18 point
Gillette Skægolie 30ml
129,95
Optjen 13 point
Raw Naturals Raw Imperial Beard Oil 50 ml.
99,95
Optjen 10 point
Raw Naturals Raw Storm Proof Beard Balm 100ml.
99,95
Optjen 10 point
Njord Njord Beard Wash 75 g
109,95
Optjen 11 point
(5)
Mr. Bear Family Mr. Bear Beard Wash Citrus 250 ml
219,95
Optjen 22 point
SÆBEVÆRKSTEDET Skægolie med Hamp- og Arganolie
115,95
Optjen 12 point
Mr. Bear Family Mr. Bear Beard Balm Woodland, 60 ml.
169,95
Optjen 17 point
Njord Shaving Brush Best Badger
249,95
Optjen 25 point
American Crew Beard Balm 50 g
174,95
Optjen 18 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Til dine skæg stubbe

Skægstubbe er super populært blandt rigtig mange mænd. Det indrammer dit ansigt på en lækker måde. Men uanset hvilken skægvækst du har, skal din skægvækst, hårstrået og huden inde bag ved plejes. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en lækker skægolie. Denne vil give pleje til din skægvækst, samtidig med at den nærer og plejer din hud.

Pleje til fuldskægget

Det lange og mellemlange fuldskæg har været et hit i længere tid, men det kan være en udfordring, at få det til at se tæt og sundt ud. Det tager tid at få det langt, og det kræver den helt rette tålmodighed, trimning og pleje af dit skæg. Hvis du er en af de heldige mænd, der kan gro et fuldskæg, så tilkommer der en masse arbejde og ansvar. Udover at pleje skægget skal du også vaske det med en skægshampoo.

Special pleje

At vaske dit skæg, samt at benytte en conditioner i din plejerutine, har mange fordele – især hvis du benytter produkter skabt til formålet. Dette skyldes, at huden i dit ansigt, og særligt der hvor dit skæg vokser, har brug for en anden specialiseret pleje. PH-værdien i dit ansigt og i din hovedbund er forskellig, hvilket er årsagen til, at du vil opnå den største velvære, ved at bruge produkter til formålet.

Den essentielle pleje til dig og dit skæg

En god ansigtscreme er super essentielt at have, uanset skæg. En skægvækst dækker huden til, så du vil formentlig foretrække en let og fugtplejende gel eller olie, der kan tilføre næring og fugt til huden. Dermed oplever du også, at din hud under skægget ikke tørrer ud og begynder at klø som følge heraf.

Skægolie - Den blødgørende skægpleje

En skægolie giver dig et flot, sundt og velplejet skæg, fordi det tilfører en masse næring. Men der er endnu en ting, olien er god for. Når man kysser mænd med skæg, er risikoen for at få et rødt udslæt fra stubbene nemlig ret stor, hvilket er en af de mest almindelige problematikker ved skægstubbe. Stubbene kan nemlig være virkelig stikkende og stride. Denne irritation, som er en form for skægpest, kan minimeres ved, at du bruger en skægolie. Den plejer og blødgør dine stubbe, samtidig med at du får blød og lækker hud. Skægolien kan kombineres med din barbering.

Skægolien er dit hjælpemiddel i nød. Den kan reducere irritation af enhver art, under udviklingen af dit skæg. Du kan med fordel bruge den, inden du barberer dig, da olien bidrager til blødgøring af dine hårsække. Dette vil minimere mængden af røde knopper og irriteret hud i forbindelse med barberingen.

Husk at frisere dit lange skæg

Brugen af en børste eller kam skabt til skæg, under udviklingen af dit skæg, er et praktisk hjælpemiddel. Ved at bruge børste og rede dit skæg løbende, kan du selv være med til at styre retningen og formen på det. Det forhindrer også det usoginerede vildmands udtryk, da skægget ikke bliver filtret og sidder i øst og vest. Derudover renser det også dit skæg, da det ofte vil opfange snavs og partikler i løbet af dagen.

Styling af dit skæg

Hvis du har et længere og utæmmeligt skæg, har du faktisk mulighed for at sætte det, som du ønsker ved hjælp af en skægvoks / beard wax. Så sikrer du dig, at dit skæg er tæmmet og sidder hvor det skal hele dagen. De fleste skægvoks har også en masse plejende ingredienser, som gør at skægget føles velplejet.

Et godt fif

Huden under dit skæg er særligt udsat for tørhed, hvilket kan forårsage kløe og skæl. Derudover kan overskydende fedt og talg sætte sig i skægget og skabe områder med urenheder og rødme, ligesom i resten af ansigtet. Eksfoliering af huden vil afhjælpe og forebygge disse problemtilstande. Det behøver ikke at være en skrubbemaske, for den vil formentlig være rigtig svær at vaske ud af skægget. Brug i stedet en vaskeklud, som du i cirkulære bevægelser masserer rundt i skægget.

Læs artiklen "barberingsguide" og få flere tips til et perfekt skæg.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage