Menu

Eau de Cologne

Mænd Dufte
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Bedømmelser

22 produkter
22 produkter
Sorter efter: Mest populære
Franchesca
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad er Eau de Cologne?

Eau de Cologne på fransk betyder kølnervand. Navnet er opstået af at en opfinder i Köln tilbage i 1800-tallet, som har trukket forskellige naturdufte ud, ved hjælp af alkohol. Blandinger af disse blev så solgt i fortyndet form og  deraf opstod eau de cologne, som  dengang blev brugt som finere hygiejne til bla det finere borgerskab.

Eau de cologne er den parfume, som er mindst koncentreret af dem alle. Koncentrationen er på 2 til 4 procent og holder som regel op til 2 timer. Eau de cologne findes  både til mænd og kvinder.

Den måde du bruger en eau de cologne på, er at du kan spraye den på hele kroppen. Duftkoncentrationen er lav, så derfor skal du ikke være bange for at sprøjte for meget på. Hvis du ønsker en let, frisk duft, som er diskret skal du vælge en eau de cologne.​​​​​​​

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere