Tights

3 produkter
KUN ONLINE
Calvin Klein UndertøjTrunks 3-pak
349,95 kr.
(22)
KUN ONLINE
Hvid S
JBSTights Organic Cotton 2-pak
300 kr.
KUN ONLINE
Calvin Klein UndertøjTrunks 3-pak
349,95 kr.
(29)
Franchesca
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Tights: underbukser til mænd

På Matas.dk har vi et godt udvalg af tights til herre fra forskellige brands som Calvin Klein og JBS. De fås i forskellige størrelser, tekstiler og farver.

Tights er en de mest populære underbukser til mænd. De sidder tilpas om lårene, så de kan bruges under stramme bukser eller jeans, da stoffet ikke folder under ens bukser. Tights kommer i strækbark stof, så man kan bevæge sig frit i dem og har en god pasform, som er vigtigt for undertøj. Det er vigtigt at undertøjet sidder godt og er behagelige og komfortable at have på og har en god pasform, hvilket tights har. Desuden må de hverken sidde for løse eller for stramme. Tights kommer typisk med et bredt elastikbånd øverst, hvor der oftest står mærkets navn eller logo. Tights kommer i forskellige størrelser og farver, men også tekstiler.

Nogle af underbukserne er GOTS-certificeret, som er en certificering man kun kan få, hvis det lever op til at være miljømæssigt korrekt og socialt ansvarligt.

Bomuldstights

Tights lavet af bomuld, er det stof der er det mest almindelig. Det er et populært materiale til at lave underbukser med, fordi bomuld har en god absorbering og er åndbart. Desuden er bomuld slidstærkt og nemt at holde og tåler til at blive vasket mange gange.  Bomuld er et naturfiber, som også kan fås økologisk.

Bambus tights

Bambus tights er noget nyt der er kommet på markedet, men er blevet utrolig populært hurtigt og det forstår man godt hvorfor. Bambus har nemlig runde fiber, så man kan fremstille glattere garn. Det gør at bambus føles silkeblød at have på. Udover at det føles blødt har det også nogen gode egenskaber. Bambus er nemlig temperaturregulerende og har antibakterielle egenskaber. Bambus kan også absorberer mere fugt end bomuld, som gør at bambus tights forbliver tør i længere tid og dufter friskere.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek