• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Glidecreme

Her på Matas.dk finder du et bredt udvalg af glidecreme fra mærker som RFSU, Durex og Belladot.

Mænd Krop & Helse Sex & Samliv
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

14 produkter
14 produkter
Sortér efter: Mest populære

Vandbaseret glidecreme

Hvis du skal bruge kondom under samleje, skal du anvende en vandbaseret glidecreme, fordi det ikke opløser et almindeligt latex-kondom. Når en glidecreme er vandbaseret, betyder det blandt andet, at den langsomt vil blive absorberet af din hud. Du kan sagtens tilføre mere glidecreme under dit samleje, hvis du ikke lige fik nok i første omgang. Det kan nemt vaskes af med vand bagefter. De fleste vandbaserede glidecremer er desuden spiselige, så der sker intet ved at det ender i din mund. RSFU har lavet en vandbaseret glidecreme, som hverken indeholder hormoner eller parabener, som sagtens kan bruges ved eksempelvis oralsex.

Silikonebaseret glidecreme

Ligesom med en vandbaseret glidecreme kan du også bruge et silikonebaseret produkt, hvis du har planer om at bruge et latex-kondom. En silikonebaseret glidecreme vil, i modsætning til en vandbaseret, ikke blive absorberet af din hud. Derfor er den silikonebaserede det bedste valg til dig, der har problemer med at blive våd, fordi det ikke er nødvendigt hele tiden at påføre mere glidecreme under sex. Med denne form for glidecreme er du aldrig tør under samleje.

Oliebaseret glidecreme

Hvis du har tænkt dig at bruge kondomer af latexgummi i forbindelse med samleje, skal du ikke vælge en oliebaseret glidecreme, da olien kan opløse kondomet og få det til at sprænge. Der er lavet specielle kondomer til dig, der gerne vil bruge oliebaseret glidecreme. Hvis du bruger en anden form for prævention end kondomer, kan du sagtens bruge en glidecreme, der er oliebaseret. Oliebasen gør desuden, at glidecremen er ganske god til intime former for massage.

Hvorfor skal du bruge glidecreme?

Der kan være mange grunde til at bruge en glidecreme. Det kan være, at du har lyst til at peppe sexlivet lidt op, eller det kan være, at du døjer med tørhed. I begge tilfælde kan glidecremen være den helt rigtige løsning.

Udtørrende faktorer

Døjer du med vaginal tørhed, kan sex være en ikke bare besværlig og tidskrævende affære, men det kan nærmest være ubehageligt. Det kan også være, at du har brug for lidt hjælp til at komme i gang med sexlivet igen efter fødsel. Vaginal tørhed er ganske normalt i tiden efter fødslen, men det kan være en frustrerende opgave at skulle sparke sexlivet i gang igen. Her kommer glidecremen dig til hjælp. Australian Bodycare har eksempelvis udviklet en glidecreme, der indeholder tea tree oil og afhjælper kløe, irritation og tørhed.

En god glidecreme kan også afhjælpe den vaginale tørhed, hvis den er hormonel, så du kan få gang i dit sexliv igen.

Spændende effekter

En glidecreme er ikke kun et middel mod vaginal tørhed eller analsex, nej, den er også til dig, der gerne vil udforske mulighederne ved leg. Langt de fleste vandbaserede glidecremer er spiselige, og nogle mærker som Belladot har også tilføjet en smag, så oplevelsen bliver endnu mere intim og spændende. Du kan med fordel bruge din vandbaserede glidecreme til at give sexlegetøjet smag.

Hvis du gerne vil optimere dine orgasmer eller øge intimiteten mellem dig og din partner, kan du købe en gel, der sætter gang i blodomløbet og intensiverer sensitiviteten omkring dine kønsorganer. Durex har blandt andet lavet sådan én. Der findes også glidecremer med ingefær, der tilfører en spicy varme under samleje – og meget andet.

Gå på opdagelse i de mange muligheder lige her på Matas.dk.

Mathilde I.
Mathilde I.
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.