Læber

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/24
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Finish

Farve

Størrelse

Egenskaber

Farveintensitet

På abonnement

Prøv det på

Bedømmelser

Aktuelt

2645 produkter
2645 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
NYHED
Nilens Jord Makeup Favorites Gaveæske
Medlemspris
262,46 kr.349,95 kr.Spar 87,-
FIND DIN FAVORIT
Hvilken læbestift passer til dig?
TAG TESTEN
SPAR 25%
VÆRDI 4.275,-
Estée Lauder Blockbuster Gaveæske
Medlemspris
881,25 kr.1.175 kr.Spar 294,-
VI GUIDER
Den store læbestiftsguide
LÆS MERE HER
SPAR 25%
NYHED
Gosh Copenhagen Glaze Up Gaveæske
Medlemspris
119,96 kr.159,95 kr.Spar 40,-
MATAS LIVE
Get ready with Zita: Et gennemført festlook
SE MED HER
Forrige
Gå til side
1
ud af 24
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Makeup til læberne

Vi har siden oltidens Egypten fundet måder hvorpå vi kunne farve vores læber, dengang brugte vi udtræk fra planter og bær. Udviklingen af kosmetiske produkter til læberne, har gennem tiden fået sin helt egen historie, og i dag findes der et hav af muligheder og varianter for at pleje sine læber, og give dem lige præcis det udtryk man ønsker.

Vores læber er nemlig noget vi går meget op i, og de fleste har en eller anden form for kosmetik produkt til læberne, med sig i tasken.

Man kan hurtigt kreer et anderledes  look, med en vild læbefarve eller bare give dem en flot gloss, så de synes skinnene og velplejede. Det er et nemt produkt at have med sig på farten, så man hurtigt kan touche læberne op, i løbet af dagen.

Forskellige typer makeup til læberne

Der er mange brands der laver kosmetik produkter til læberne, og de har hver i sær forskellige varianter. Her er nogle af de kosmetik produkter til læber der findes:

Lip Oil

er en kombination af en læbepomade og en lip gloss. Lip oil indeholder plejende ingrediensser, som er gode til tørre læber, samtidig med at den giver en flot glans. De findes både som transparente eller med en svag farve.

Lip Gloss

Giver den ultimative blanke glans til læberne, oftest med en subtil farve. Er god til dig der ønsker en afdæmpet læbefarve med massere af shine.

Læbestift

Er det kosmetik produkt til læberne, som oftest indeholder flest farvepigmenter. Den kommer med den klassiske skruefunktion, og findes både i en glossy og matterende udgave. Er perfekt til dig der ønsker lidt ekstra farve og knald på sine læber.

Lip liner

Bruges til at udfylde og udjævne læbekanten, for et mere skarpt og præcis look. De findes i mange foskellige farver, men som oftest bruger man en lipliner i samme farve, eller en tone mørkere, end sin læbestift.

Lip Maximizer

Er en form for lipgloss, som giver maksimalt volumen og fylde til læberne.

Her er hemmeligheden bag flotte læber

Matas LIVE

Her er hemmeligheden bag flotte læber

Af Matas

Hvilken læbefarve passer til din hudtone, hvordan tegner man sine læber op, og hvad skal der til for at få det smukkeste læbelook? I denne LIVE afslører vi hemmeligheden bag flotte læber, hvor Victoria Babenko og vært Amalie Schiller deler ud af tips og trick til, hvordan du får det perfekte læbelook til netop dine læber. Vi viser en masse skønne lipgloss og læbestifter i aktion, og så tester vi naturligvis nogle af de største trends indenfor læber.

Læs Mere
Røde læber – find farven, der passer til dig

Vi guider

Røde læber – find farven, der passer til dig

Af Trine Brøndsted

Rød læbestift er ikke bare rød læbestift. Den skal passe præcis til dig og din hudtone. Læs med og find den læbestift, der klæder dig meget bedre end andre nuancer af røde læber.

Læs Mere
Få fyldige læber med makeup

Matas LIVE

Få fyldige læber med makeup

Af Matas

Mange går og drømmer om lidt fyldigere læber, men er måske ikke interesserede i permanente løsninger. Heldigvis er der hjælp at hente i makeuppens verden, hvor man med strategisk placering af lys og skygge kan skabe en illusion af en mere fyldig mund. I dag deler Cecilia sine bedste tricks til netop dette, gennemgår hvilke teknikker man skal kende og hvilke farver der er bedst at bruge for det mest naturlige resultat.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.