• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Toilettasker

Elsker du at have styr på dine hygiejneprodukter og beauty-produkter, når du er på farten? Her på Matas.dk finder du et stort udvalg af toilettasker, makeuptasker og kosmetikpunge, der gør livet lettere for dig. Vi præsenterer dig for et bredt udvalg af toilettasker til både mænd og kvinder i flotte, stilrene designs: enten i neutrale, klassiske farver eller i blomstret stof.

Makeup Tilbehør
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

40 produkter
40 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Praktiske toilettasker

Har du mange produkter med når du rejser, eller kan du bare godt lide at holde styr på, hvor dine ting befinder sig? Så er det en god idé at vælge en toilettaske med mange rum. På den måde kan du let opdele dine ting, så det giver bedst mening for dig.

Du kan også købe en toilettaske med krog eller hank. Så kan du nemt hænge din toilettaske op, når du ankommer til din destination. Derved får du et større overblik og lettere tilgængelighed til dine produkter.

Toilettasken til rejsen

Hvis du rejser meget med håndbagage, er det bedste valg en toilettaske i letvægtsklassen. En check-in-bag fra mærket Gillian Jones er ideel til dig, der rejser med væsker i håndbagagen. Denne er lavet af PVC-frit, transparent plastikmateriale og er med gen-luk.

Toilettasken til manden

Du ønsker måske en praktisk toilettaske til badeværelset eller hotelværelset. Her på Matas.dk har vi et stort udvalg af toilettasker til herrer med ophæng eller fold-ud-funktion fra mærker som Gillian Jones og Essenza. Disse toilettasker gør det let og overskueligt for dig at holde styr på dine personlige plejeprodukter. En toilettaske i størrelse XL er en god måde at sikre, at du har plads til alle dine produkter.

Beautyboks til din kosmetik

Hvis du har meget kosmetik og hudpleje, og gerne vil opbevare det på en praktisk måde, er det perfekte valg for dig en beautyboks. Disse er ofte indrettet med store rum, således du kan opbevare mange ting på samme sted. Samtidig er beautyboksen nem at have med på farten, da de ofte har et håndtag. Mærker som Essenza og Gillian Jones har et flot udvalg af disse.

Hvis du er på udkig efter små toilettasker, har vi også et bredt sortiment af makeup-punge, som passer perfekt i håndbagagen eller ned i en rejsetaske.

I en makeup-pung kan du have dine vigtigste beauty-produkter med på farten eller i byen, da de passer perfekt i en clutch, taske eller jakkelomme.

Fitness toilettasken

En vandtæt eller vandafvisende toilettaske er oplagt for dig, der gerne vil have hygiejneprodukter som shampoo, bodylotion, deodorant med mere med i fitnesscenteret. En vandtæt toilettaske bliver f.eks. ikke påvirket af, at der kommer et vådt håndklæde eller fugtigt sportstøj med ned i sportstasken.

Find vores store udvalg af toilettasker til mænd, kvinder og børn her på Matas.dk og i vores butikker.

Anja K.
Anja K.
Materialist
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...