• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Green Manucurist Paris

Green Manucurist er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene. Neglespecialisterne Manucurist Paris har med linjen ”Green” skabt en farverig og chic serie af plejende og miljøvenlige neglelakker, baseret på en plejende formel med op til 84% naturligt indhold. Neglelakkerne er udeladt en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser – som: kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.

Manucurist Paris GREEN

Manurist Green er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

28 produkter
28 produkter
Sortér efter: Mest populære

Plejende og miljøvenlige neglelakker

Green Manucurist er en serie af plejende og miljøvenlige neglelakker, som er baseret på en plejende formel med op til 84% naturligt indhold. Neglelakkerne er produceret uden en lang række skadelige kemikalier og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser.

Green Manicurist Paris

Green Manucurist Paris er et fransk mærke med sundere og miljøvenlige produkter. Det er et skønhedsbrand, der ikke går på kompromis med miljø eller bæredygtighed, og som indeholder flest mulige naturlige ingredienser. Deres fokus er på cruelty-free makeup, rene produkter til alle kvinder og bæredygtighed.  

Green

Green-lakkerne består af 84% ingredienser af naturlig oprindelse: Kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, naturlig fugtgivende kokos og blødgørende bambusekstrakt. Deres idé er, at intet er for godt til dine negle. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der er mindre skadelige for miljøet.

I serien finder du neglelakker i flere forskellige farver samt en base coat, der er rig på næringsstoffer og antioxidanter og en top coat, der giver maksimal glans og langvarig farvebeskyttelse.

Gå på opdagelse i produkt-sortimentet her på Matas.dk.

Cimmie D.
Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...