MARIO BADESCU

Mario Badescu fortsætter med at udviske skellet mellem generationerne, og strækker sig over hele hudens livscyklus: Fra effektive løsninger mod acne til potente behandlinger mod ældning af huden. Behandlingerne tilpasses individuelt til enhver hudtype og til alle tænkelige problemer

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

77 produkter
77 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mario Badescu Lip Balm 10 g
79,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Stjerners hudpleje

Det startede i 1967 i New York i hans 2-værelses lejlighed på Manhatten, hvor han med en vision om, at videreføre sin europæiske ansigtsbehandlingsstil. Han fik hurtigt succes og fik anerkendelse fra et loyalt klientel af skuespillere, modeller og lokalbefolkningen i New York og udviklede derfor hans egne produkter. Den dag i dag findes Mario Badescu​​​​​​​ klinik stadigvæk i New York og efter flere udvidelser kan klinikken nu rumme lige knap 200 ansigtsbehandlinger om dagen.

Enkel - skånsom - effektiv

Er Mario Badescu filosofi - han forener naturlige ingredienser med avanceret teknologi, som gør produkterne er effektive, men stadigvæk skånsomme. Du kan finde produkter du kan tilpasse igennem hudens livscyklus. Bl.a. produkter til acne og urenheder - plejende anti-age - pigmentforandringer - grov hudstruktur.

Det hele finder du på matas.dk.

Mario Badescu Bestsellers

Enzyme Cleansing Gel - er den bedste solgte ansigtsrens fra Mario Badescu og med god grund. Den kan nemlig mere end blot at rense huden - den indeholder enzymer fra papayaekstrakt og AHA fra grapeekstrakt, som virker mildt eksfolierende, som fjerner døde hudceller og giver huden glød og udstråling.

Drying Lotion er Mario Badescus prisvindende spot treatment, er et musthave til dig med acne eller uren hud. Du dypper produktet direkte på bumsen med en vatpind (det er vigtigt at du ikke ryster produktet sammen inden) og lader det virke natten over. Bl.a. salicylsyre og zinkoxid er med til at udtørre bumsen og derved mindske den.

Mario Badescu - facial mists er et cultprodukt iblandt makeupartiser, da den kan bruges på et hav af måder og alle hudtyper. Brug den til at give huden et fugtboost til før eller efter påføring af din ansigtscreme eller i løbet af dagen - også gerne ovenpå din makeup. I håret for at give pleje til spidserne - helt uden den tynger håret.

Produktet findes i 4 forskellige varianter, som alle findes på matas.dk.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...