Medic Wiotech

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er Medic Wiotech?

Selvom det er en lille virksomhed, rækker ambitionerne om at give den bedste service via produkterne langt ud. Viden, grundighed og erfaring er nøgleord, som går hånd i hånd med et højt serviceniveau, hvilket Medic Wiotech står inde for.

Alle produkter er unikke og af højeste kvalitet med solid dokumentation. Faktisk loves, med nogle bestemte produkter, at du kan få pengene tilbage, hvis produktet ikke virker for dig. Læs mere om dette på det enkelte produkt. Virksomheden har både læge og farmaceut tilknyttet og samarbejder med forskere i Danmark og udlandet.

Produkter fra Medic Wiotech

Nogle af de største grupper af produkter indenfor Medic Wiotech er følgende:


Ester C

Ester C er kosttilskud som indeholder C-vitamin. Det særlige ved dem er, at de er syreneutrale, og dermed mere skånsomfor maven.

De forskellige produkter indeholder forskellige mængder af C-vitamin. Der findes både almindelige tabletter, som skal synkes og brusetabletter som opløses i et glas vand.

C-vitamin har mange forskellige fordele. Blandt andet bidrager C-vitamin til immunsystemets normale funktion, til at reducere træthed og udmattelse og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.


Ice Power

Ice Power er serien af medicinsk udstyr, som smertelindrer ved ømme muskler, sportsskader, forvridninger og lignende.

Kuldebehandling bruges med fordel altid ved sportsskader, dog ikke ved åbne sår. Kulde gør, at blodkarrene trækkes sammen og hævelse mindskes. Derudover kan kulde også virke bedøvende og på den måde smertelindre.

Her finder du både kulde og varmepose, gel, spray og roll. Der er altså produkter til alle præferencer.

​​​​​​​

Easy sun

Medic Wiotech er også med på banen når det handler om skønhed. Easy sun er en selvbruner serie, hvor du opnår en smuk solbrun glød enten ved hjælp af Self Tanning Towelette (selvbrunerservietter), Self tanning lotion eller Self tanning spray.

Servietterne giver en flot kulør på bare 3 timer og lotion og spray på 6-8 timer uden at smitte af.


ZinCuFlex

ZinCuFlex er et kosttilskud målrettet bevægeapparatet. Kapslerne indeholder ekstrakter fra ingefærrod, gurkemeje og curcurmin og derudover c-vitamin.

C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk og knogler.


Zedopor

Zedopor snorkedæmpende spray, er et medicinsk udstyr til at reducere snorken og forebygge søvnaponø.Det er en halsspray som sprayes i svælget/i det øverste af ganen før sengetid. Sprayen virker ved at fugte og dermed reducere vibrationerne som forårsager snorken.

Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.