• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sortér efter: Mest populære
Medic Wiotech Ester C 500 mg 60 tabl.
99,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
(17)
Medic Wiotech Zedopor Spray
149,95
Du optjener 15 point
Medic Wiotech Ester C 200 mg 90 tabl.
99,95
Førpris 109,95
Du optjener 10 point
Medic Wiotech ImmuForte 100 kaps.
349,95
Du optjener 35 point
Medic Wiotech Arcon Tisane Plus 180 kaps.
819,95
Du optjener 82 point
Medic Wiotech Arcon Tisane Plus 60 kaps.
299,95
Du optjener 30 point
Medic Wiotech Provena balsam til benene 150 ml
224,95
Du optjener 23 point
Medic Wiotech Ester C vitamin 200 mg brus 20 stk.
39,95
Du optjener 4 point
Medic Wiotech Pandetermometer 1 stk
699,95
Du optjener 70 point
Medic Wiotech L-Argiplex X6 Mand 60 kapsler 60 kaps.
269,95
Du optjener 27 point

Hvad er Medic Wiotech?

Selvom det er en lille virksomhed, rækker ambitionerne om at give den bedste service via produkterne langt ud. Viden, grundighed og erfaring er nøgleord, som går hånd i hånd med et højt serviceniveau, hvilket Medic Wiotech står inde for.

Alle produkter er unikke og af højeste kvalitet med solid dokumentation. Faktisk loves, med nogle bestemte produkter, at du kan få pengene tilbage, hvis produktet ikke virker for dig. Læs mere om dette på det enkelte produkt. Virksomheden har både læge og farmaceut tilknyttet og samarbejder med forskere i Danmark og udlandet.

Produkter fra Medic Wiotech

Nogle af de største grupper af produkter indenfor Medic Wiotech er følgende:


Ester C

Ester C er kosttilskud som indeholder C-vitamin. Det særlige ved dem er, at de er syreneutrale, og dermed mere skånsomfor maven.

De forskellige produkter indeholder forskellige mængder af C-vitamin. Der findes både almindelige tabletter, som skal synkes og brusetabletter som opløses i et glas vand.

C-vitamin har mange forskellige fordele. Blandt andet bidrager C-vitamin til immunsystemets normale funktion, til at reducere træthed og udmattelse og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.


Ice Power

Ice Power er serien af medicinsk udstyr, som smertelindrer ved ømme muskler, sportsskader, forvridninger og lignende.

Kuldebehandling bruges med fordel altid ved sportsskader, dog ikke ved åbne sår. Kulde gør, at blodkarrene trækkes sammen og hævelse mindskes. Derudover kan kulde også virke bedøvende og på den måde smertelindre.

Her finder du både kulde og varmepose, gel, spray og roll. Der er altså produkter til alle præferencer.

​​​​​​​

Easy sun

Medic Wiotech er også med på banen når det handler om skønhed. Easy sun er en selvbruner serie, hvor du opnår en smuk solbrun glød enten ved hjælp af Self Tanning Towelette (selvbrunerservietter), Self tanning lotion eller Self tanning spray.

Servietterne giver en flot kulør på bare 3 timer og lotion og spray på 6-8 timer uden at smitte af.


ZinCuFlex

ZinCuFlex er et kosttilskud målrettet bevægeapparatet. Kapslerne indeholder ekstrakter fra ingefærrod, gurkemeje og curcurmin og derudover c-vitamin.

C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk og knogler.


Zedopor

Zedopor snorkedæmpende spray, er et medicinsk udstyr til at reducere snorken og forebygge søvnaponø.Det er en halsspray som sprayes i svælget/i det øverste af ganen før sengetid. Sprayen virker ved at fugte og dermed reducere vibrationerne som forårsager snorken.

Randi K.
Matas LIVE Ekspert
”Sundhed bidrager til både min fysiske og psykiske velvære. Jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden dette. Når det er sagt, så er jeg livsnyder til fingerspidserne og jeg elsker god chokolade, vin og mad. Jeg prioriterer at få det bedste ud af dagligdagen og nyder hvert et øjeblik af det”.
Randi har næsten 20 års erfaring inden for skønhedsbranchen, og har en uddannelse som helserådgiver. Randi har altid levet et liv, hvor hun har lyttet til sin krop og dens behov. Dette har gjort, at hun har udviklet lidt af et nørdet gen, når det kommer til urter, kosttilskud og velvære. Yoga, meditation og mindfulness...