Sårplastre

Medicin & Pleje Plastre
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

53 produkter
53 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR
15,-
Compeed Forkølelsessår 15 stk.
84,95 kr.99,95 kr.
DIN SUNDHED
Betændelse i sår – og forebyggelse af infektion
LÆS MERE
SPAR
14,-
Compeed Fingerrevner 10 stk.
75,95 kr.89,95 kr.
Salvequick Paw Patrol 20 stk
27,95 kr.
Hansaplast Frozen Strips 20 stk
39,95 kr.
Salvequick Aqua Resist 22 stk
29,95 kr.
Salvequick Animals 20 stk
27,95 kr.
3M Plaster First Aid Mix 20 stk
52,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hjælp helingen på vej

Uanset hvilken type sår du har, vil et plaster altid være ideelt at bruge til at hjælpe helingen på vej. Et plaster er med til at få såret til at hele rigtigt og til beskytte imod bakterier. Når du ikke bruger et plaster på såret, kan der nemmere komme bakterier til. Det er vigtigt at rense et sår, inden du dækker det til, for så undgår du infektioner. Vi har børneplaster, vandafvisende plaster, vabelplaster, ligtorneplastre og andre plastre til gener på fødderne.

Sårplaster

Plastre til sår og småskader findes i alle størrelser, former, farver og i forskellige materialer. Du finder plastre til både større og små skrammer.

Hvordan får man plastret af?

Har du børn, der er lidt ømme på såret og derfor frygter, at plastret skal af, kan du med fordel smøre lit babyolie på. Olien går ind og opløser limen i plastret, og vupti, så er det væk – helt uden gråd.

Vabelplaster

Lindrer smerterne, du får, hvis du har fået en vabel. Plastret beskytter godt mod bakterier og sikrer hurtigere heling, da det bevarer fugt omkring vablen. Den gode klæbeevne gør, at plasteret bliver siddende på i lang tid. Det kan også benyttes til at forebygge vabler, når du er aktiv. Du finder dem til hæle, til tæer og mellem tæerne.


Ved brug af et vabelplaster er det en god idé at varme vabelplasteret op inden påsættelsen.

Ligtorneplaster

Døjer du med hård hud og har brug for at lindre tryk og friktion på et område, er et ligtorneplaster ideelt. Det hjælper nemlig med at bekæmpe og lindre gener fra ligtorne. Plasterets aktive kerne blødgør ligtornen, så den bliver nemmere at fjerne. Den bløde ring på plasterets indvendige side fungerer som en stødpude på det påvirkende område. Plasteret er hudvenligt og kan også bruges på følsom hud.

Vorteplaster

Beskyttende vorteplaster, der behandler vorten med salicylsyre 40%. Plastret reducerer spredning og smitte og er en nem og effektiv hjemmebehandling af fodvorter. Plastret er åndbart og vandfast.

Hvad er et smertelindrende plaster?

Smertestillende plastre fra FIT er lavet til de områder på din krop, der er mest anspændte og belastede. FIT-plastrene indeholder en blanding af sten, jordarter og krystaller, som er opvarmet til 1637°C. Derefter er blandingen nedkølet og inkorporeret i plastrene. Denne blanding er i stand til at reflektere kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen, hvorved blodcirkulationen markant øges. De infrarøde bølger går dybt og udrenser ophobede affaldsstoffer i kroppen.


FITs smerteplaster er desuden CE-mærket og godkendt som smerteplaster uden bivirkninger i EU.

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.