Mermade Hair

Mermade Hair

BESTSELLERS

Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Kendt fra frisøren

Pris

Farve

Bedømmelser

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Mermade hair

Mermade Hair er et australsk hårbrand, der har bygget sit brand op omkring, at det skal være nemt at have et smukt hår.

Det første styling tool der blev lanceret, var the original Mermade Hair Waver, som internationalt blev til en kæmpe succes på kort tid! Det bredte sig hurtigt digitalt på diverse kanaler, at dette styling tool var helt unikt, og det kunne skabe de skinnende smukke bølger og beachy look i håret på kun få sekunder!

Efterfølgende er der kommet flere produkter fra Mermade Hair bl.a. Hair Blow Dry Brush, Straightener, Clips, Velcro Roller og Scrunchie.

Mermade Hair Waver

Mermad Hair Waver skaber skinnende smukke bølger og et beachy look i på få sekunder! Alt efter hvor store eller små bølgerne skal være, kan du vælge mellem 32mm, 25 mm og 22 mm – jo større antal mm, jo større bølger i håret og modsat.

De er lavet af højkvalitets keramiske trumler, der beskytter dit hår mod unødvendige varmeskader, de hjælper med at skabe et fantastisk og naturligt look i dit hår på kort tid!

Inden du går i gang med stylingen, anbefales det, at anvende et varmebeskyttende produkt i håret, for at beskytte det enkelte hårstrå bedst muligt.

Mermade Hair Blow Dry Brush

Mermade Blow Dry Brush er den perfekte kombination mellem en rund børste og en hårtørrer, der skaber bølger, definition og smuk volumen i håret. Hjælper dig med at skabe en salonkvalitets føntørring derhjemme – det har aldrig været nemmere.

Det lette design betyder, at du nemt kan style dit hår uden at få ondt i armen undervejs.

Med den ioniske luftstrømsteknologi produceres der negative ioner, der hjælper med at modvirke de positivt ladede ioner i vådt og fugtigt hår, og dermed reduceres krus i håret. De varierede varmeindstillinger er lette at betjene, og de kan bruges til alle hårtyper og hårlængder.

Et godt råd er, at grov tørre håret først med en almindelig hårtørrer, for at reducere tørretiden.

​​​​​​​Når der anvendes et varmeredskab, anbefales det altid at anvende et produkt der indeholder varmebeskyttelse for at beskytte håret bedst muligt mod varmen, det udsættes for under stylingen.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.