MIILD

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

42 produkter
42 produkter
Sorter efter: Mest populære
MIILD Skin Coverage Brush #02
219,95 kr.
MIILD Skin Blender Brush 07
219,95 kr.
MIILD Cleansing Gel 100 ml
269,95 kr.
MIILD Blender Brush #06
189,95 kr.
MIILD Eyeshadow Brush #04
169,95 kr.
MIILD Kabuki Brush #01
259,95 kr.
MIILD Multi Cheek Brush #03
219,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Makeup fra Miild

Miild er et makeup mærke der ligger en dyd i at skabe lækre makeup produkter der er både allergivenlige, bæredygtige og enkle.

Brandet blev stiftet i 2015 af makeupartisterne Tine og Tanja.

Miild skaber højkvalitetsprodukter med skrappe krav til holdbarhed og finish samt et kompromisløst forhold til brugertryghed.

Alle produkter er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser, der arbejder med og ikke mod huden. Miild kan som det første makeup brand i verden præsentere kombinationen af tre anerkendte certificeringer på deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT efter COSMOS standarderne.

Skånsomt for huden
Miild er et brand med en vifte af lækre og skånsomme produkter. De er kendte for deres makeup produkter, som virkelig levere høj kvalitet både indenfor pigmentering og sundhed. Tager vi udgangspunkt i nogle a Miilds velkendte og vanedannende makeup produkter, kan vi her highlighte deres Natural mineral bronzer. Denne Bronzer er skabt på naturlige og rene mineraler, der er bagt til en kompakt pudder. Pudderen indeholder kobber glitterpartikler, som er med til at skabe en smuk og naturlig glød - og passer altså til alle hudtoner.  

Miild makeup til øjnene

Et andet produkt der også fortjener et highlight er Miilds fantastiske Tear-proof Mascara.

Miild har gjort en dyd ud af at skabe mascara der ikke blot får dine vipper til at brilliere, men også sørger for at pleje dem. Mascaraen indeholder E-vitamin der virker som et beskyttende antioxidant og solsikkeolie som er fugtbevarende og blødgørende.

Miild makeup til læberne

Der findes næsten ikke noget bedre end et lækkert læbeprodukt, som både føles behageligt, plejer og holder godt. Miild har lavet et produkt der kan lidt det hele, nemlig deres Lip Gloss 01 Posy Lip. Det her læbeprodukt adapter til din naturlige læbe nuance, og holder med hjælp fra blandt andet ricinus olie og sheasmør, dine læber fugtet og farvet i løbet af hele dagen.

Gå på opdagelse i Miild's fantastiske univers her på Matas.dk.

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Min hud er ekstremt sensitiv og kommer lynhurtigt ud af balance. Derfor er jeg de senere år begyndt at tænke meget over, hvad jeg egentlig smører på den. Og efter at jeg er begyndt at gå med de tanker, så har jeg luret på hudplejeprodukterne fra Miild, da jeg vidste, de var parfumefri, Svanemærket og Allergy Certified. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste serien, så var jeg ikke længe om at sige ja! Læs med her og hør hvordan det gik.

Læs Mere
Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Af Matas

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs Mere
Den store guide til Miild

Matas LIVE

Den store guide til Miild

Af Matas

Danske Miild laver fantastiske, milde produkter der fremhæver din naturlige skønhed og plejer huden nænsomt. I dag deler vi alt, du skal vide, om Miild - vi har nemlig testet både deres elskede bestsellere og deres mere underrated produkter for at give dig en komplet oversigt over, hvor du skal starte, hvis du gerne vil prøve dette danske succesbrand!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.