• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu

MILANI

Den smukke modeby Milano har været inspiration for Milani Cosmetics, som tilbyder et bredt sortiment af makeup til alle hudtoner.

Milani er særligt kendt for sine roseformede blushes, der giver dig den lækreste, naturlige glød.

0 produkter
0 produkter

Milani Cosmetics

Milani Cosmetics så dagens lys i 2002, hvor det blev grundlagt af søskendeparret Ralph Bijou og Laurie Minc. De havde en idé om at skabe Milano-inspireret makeup til priser, hvor alle kan være med. Milani er nemlig kvalitetsmakeup til en rimelig pris. Det er et populært brand, særligt fordi de producerer unikke farver, der passer til alle hudtoner, uanset hvor mørk eller lys tonen er. Desuden er deres makeup meget pigmenteret i farverne og derfor ganske langtidsholdbart.

Filosofien bag brandet er, at skønhed ikke behøver at koste mange penge. Milani Cosmetics kan i dag købes i 75 lande verden over og er anerkendt for særligt det brede udvalg af farver. Du kan kende brandet på sine flotte emballager, på den høje kvalitet, og et bredt udvalg af makeup til læber, øjne, hud, øjenbryn og ansigt. Milani er certificeret af PETA og The Leaping Bunny Program ( CCIC ). Det betyder, at Milani er 100% cruelty free og altså, at ingen ingredienser er blevet testet på dyr.

Inspireret af mennesker

Milani er inspireret af amlindelige mennesker – ikke af couture og topmodeller. Skønhed er for alle, uanset hvor du kommer fra, og hvor du er. Hvert produkt er produceret i mange farver, så det passer til enhver. Produktformlerne er innovative, og Milani kan kalde sig et af de hurtigst voksende makeupbrands i verden.

 • Læber
  Farverne i læbe-serierne er intense og pigmenterede. Specielt Color Statement Lipsticks er populære. Amore Shine Liquid Lip Color har en lækker cremet og plejende konsistens, som du ikke kan undgå at elske. Søger du en læbe'filler', som gør dine læber mere voluminøse, så har Milani Keep It Nourishing Lip Plumpers, som har en blødgørende, fugtgivende og collagen-boostende effekt.

 • Baked Blush
  Milani har en række blush-serier, der inkluderer både shimmer blushes og glowing blushes. Særligt populær er Rose Powder Blush, der er udformet som en rose i emballagen og giver den dejligste, naturlige glød. Ønsker du at kombinere flere farver, eller kan du godt lide at have forskellige looks, har du muligheden får at slå dig løs med Rose Blush Trio Palette.

 • Concealers og foundations
  Den perfekte makeup begynder med en solid base. Milanis Conceal and Perfect 2-in-1 Foundation fås i mange nuancer, så du kan finde den helt rigtige tone til din hud. Den er vandfast, og så er den fantastisk blød at arbejde med. Den har et afsluttende finish, der giver en silky fornemmelse. Vil du have den ultimativt dækkende concealer, som reducerer mørke rande og har en lysreflekterende effekt, men ikke lægger sig i de fine linjer, så prøv Retouch + Erase Light-Lifting Concealer, der fås i flere farver.

Milani har også produkter som mascara, eyeliners, highlighters, øjenskygge og meget mere i sortimentet. Gå på jagt her på Matas.dk.

Franchesca T.
Franchesca T.
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...