• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

MIILD

Miilds produktlinje består af basis makeupprodukter, skincare og seks makeuppensler af syntetisk hår, der kan benyttes hver dag med følelsen af tryghed, velvære og luksus. Miild brænder for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen.

Det er udviklet, stiftet og drevet af to ildsjæle, Tine og Tanja, med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers. De er stolte af at være de første i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på deres makeup produkter; AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

Mærker
46 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

46 produkter
Sortér efter: Mest populære
MIILD: De ultimative produkter til sensitiv hud
(11)
MIILD Facial Mist 50 ml
189,95
Optjen 19 point
(12)
MIILD Skin Coverage Brush 02
219,95
Optjen 22 point
(2)
MIILD Skin Blender Brush 07
219,95
Optjen 22 point
(4)
MIILD Eyebrow & Liner Brush 05
159,95
Optjen 16 point
(9)
MIILD Multi Cheeks Brush 03
219,95
Optjen 22 point
(11)
MIILD Blender Brush 06
189,95
Optjen 19 point
(11)
MIILD Kabuki Brush 01
259,95
Optjen 26 point
(4)
MIILD Eyeliner 01 Black Vivid
139,95
Optjen 14 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

PIGERNE BAG MIILD

Makeup-artisterne Tanja Gregersen og Tine Emilie Svendsen har et fælles problem. De er plaget af allergier, især i makeup. Da de begge har en stor passion for makeup, har det kostet dem en del irriteret hud, kløende øjne, udslæt, nældefeber, knopper i ansigtet og tilstoppet svælg. Med tiden blev deres allergener mere tiltagende, og frustrationerne voksede. De indså, at der manglede makeup-brand, der var 100 procent uden allergener.Med deres baggrund og kendskab til makeup var de det perfekte par til at skabe et makeup-brand med stærke værdier og rene ingredienser, som har en super holdbarhed.

LIDT OMKRING MIILD

Miild er et banebrydende brand, der forener bæredygtighed, kreativitet og enkelhed. Miilds produktlinje består af basisprodukter og fem makeup-pensler af syntetisk hår. Med Millds produkter får du en smuk og naturlig hud samtidig med en let og behagelig følelse.

Målet er at skabe makeup af god kvalitet, udviklet af uddannede, professionelle makeupartister, der stiller høje krav til holdbarhed og et naturligt finish.

MIILDS PRODUKTER

Bronzing Powder: Miild har vundet Danish Beauty Award 2018 med deres fantastiske bronzing powder, der giver en flot solkysset hud.

Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket giver en silkeblød tekstur. Den er bygget op af smukke mineraler, der giver en sund glød og en masse udstråling til din hud. Den passer endda til alle hudtoner!

Læg solpudderen på dine kindben, øverste del af panden og dit kæbeparti for opnå en smuk solkysset hud og et defineret ansigt. Brug også solpudderen på dine øjenlåg for de smukkeste, åbne, varme øjne. Lige til at fordybe sig i.

Highligther: Miild har også en fantastisk flot highlighter, du kan kombinere med bronzeren for et smukt farvesammenspil i ansigtet. Highlighteren indeholder små glimmerpartikler, der giver en smuk, udglattende og frisk effekt på din hud.

Den lægges på de områder, du gerne vil fremhæve i dit ansigt: dine kindben, din næseryg, amorbuen og øverst under brynet.

Ja, hvor kan den ikke lægges? For det er i virkeligheden et multiprodukt, som du kan bruge på flere forskellige måder. Du kan blandt andet bruge den som øjenskygge eller øverst omkring munden, for at munden synes mere fyldig.

Miild har også produceret verdens første mascara, der både er allergimærket og svanemærket. Denne økologiske mascara har en nylonbørste og giver masser af volumen.

MIILD HUDPLEJE

Miilds facial serum er en sand fugtbooster. Den er lavet på to typer af hyaluronsyre, som er fantastisk til at binde og bevare fugten i huden og udglatter fine linjer. Den kan bruges af alle og giver glød, næring og ensartethed.

Et lille tip til dig Fordi denne serum har en udglattende effekt, så fungerer den også som en primer under makeuppen. En primer får din makeup til at ligge pænere og forlænger holdbarheden af dit smukke look til langt ud på dagen.

PRODUKTVIDEN

Miild er de første i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

AllergyCertified: AllergyCertified tager udgangspunkt i, hvad der kan være potentielt allergifremkaldende for dig. Derfor analyserer de alle ingredienser i det givne produkt og vurderer, om det indeholder noget, der kan være allergifremkaldende for dig. Det vil sige, at du ved tilvalg af dette mærke mindsker risikoen for at udvikle allergi.

Svanemærket: Svanemærket er nordens officielle miljømærke, som gør det enkelt for dig at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Når du vælger Svanemærket , skåner du natur og miljø. Du passer samtidig på dig selv, fordi der er stillet skrappe krav til kemikalier. Produkter med Svanemærket er fri for konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er også fri for parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig lever Svanemærkede produkter op til de skrappe krav om parfume og metaller i farvestoffer.

ECOCERT COSMOS: ECOCERT COSMOS er en fælles europæisk certificering af økologisk kosmetik, som bruges i mere end 45 lande. På produkter mærket med ECOCERT COSMOS kan du læse, hvor stor andelen af naturlige ingredienser er, og hvor høj procentdelen af økologi er. For at opnå ECOCERT COSMOS Organic-mærket skal mindst 95% af ingredienserne være naturlige og økologiske. ECOCERT COSMOS kontrollerer, at ingredienserne er dyrket ansvarligt og med respekt for miljøet. Samtidig har de meget fokus på sporbarhed. Brandsene skal kunne dokumentere produktets rejse og på den måde sikre, at produktet er, hvad det lover.

MIILDS INGREDIENSER: Miilds ingredienslister er så korte som muligt og desuden oversat. Det betyder, at hvis du ser et svært ord i ingredienslisten, så er det oversat i en parantes lige bagefter, så alle kan forstå, hvad ingrediensen betyder.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage