Momkind

Ingen mor skal føle sig alene. Momkind er et fordomsfrit, ærligt og inkluderende rum for gravide og mødre, hvor vi sammen udfordrer tabuerne og udvikler innovative produkter i et marked og til en målgruppe der alt for ofte bliver overset.

Momkind

Ingen mor skal føle sig alene. Momkind er et fordomsfrit, ærligt og inkluderende rum for gravide og mødre, hvor vi sammen udfordrer tabuerne og udvikler innovative produkter i et marked og til en målgruppe der alt for ofte bliver overset.

23 produkter
100 ml
momkindPostpartum Serum Mist
199,95 kr.
(1)
momkindNursing Bra
399,95 kr.
(9)
Sort XS-M
momkindPostpartum Panty 3-pak
179,95 kr.
(5)
momkindCold/Hot Therapy Packs 2-pak
199,95 kr.
(1)
300 ml
momkindSkylleflaske
129,95 kr.
(13)
KUN ONLINE
100 ml
momkindThe Kind Oil
279,95 kr.
(1)
50 ml
momkindLanolin Balm
169,95 kr.
(3)
Black S/M
momkindBelly Support Belt
399,95 kr.
momkindBelly Support Brief 2-pak
349,95 kr.
(1)
momkindBelly Support Brief
199,95 kr.
(1)
momkindBelly Support Leggings
399,95 kr.
(12)
momkindBelly Support Shorts
299,95 kr.
(6)
momkindBelly Support Thong 2-pak
349,95 kr.
(2)
Black S
momkindBelly Support Thong
199,95 kr.
Sort S/M
momkindC-section Brief
199,95 kr.
(6)
momkindCrossover Bra
349,95 kr.
VI GUIDER
Nanna Schultz: ‘Ingen mor skal føle sig alene’
LÆS MERE
Sort S/M
momkindCrossover Bra
349,95 kr.
(5)
30 ml
momkindHemocare
199,95 kr.
(1)
Sand S/M H-K
momkindNursing Bra
499,95 kr.
Sort S/M H-K
momkindNursing Bra
499,95 kr.
momkindNursing Tank Top
399,95 kr.
(2)
KUN I MATAS
momkindPostpartum Recovery Kit
349,95 kr.
(4)
6 stk.
momkindReuseable Nursing Pads
189,95 kr.
(1)
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Momkind - et fordomsfrit univers

Momkind byder alle velkommen i et univers, som er fordomsfrit og ærligt. De udvikler produkter som afhjælper gener ved graviditet og tiden efter fødsel - både ved vaginal- og kejsersnitsfødsel. Her har du altså mulighed for at udfordre tabuerne og gøre din nye hverdag som mor lettere.

"Med momkind ønsker jeg at skabe et ærligt fællesskab, hvor vi sammen gør op med de tabuer der omgiver graviditet, fødsel, postpartum og moderskab.” Nanna Schultz, CEO & Founder af momkind

Inspirationen bag Momkind

I august 2019 skabte Nanna Schultz den danske virksomhed, Momkind. Nanna fik i 2016 sit første barn, som gav hende inspirationen til at skabe produkter, som skulle afhjælpe kvinder med gener i følge af graviditet og efterfødsel. Momkind består af en række produkter, som alle sammen er med til at afhjælpe de udfordringer som kan opstå når man er gravid og når man har født - hvad end man har født sit barn ved kejsersnit eller vaginalt.

Tiden efter en fødsel kan være hård og mange nybagte mødre er uvidende om hvad tiden efter barnets ankomst byder på, i forhold til krop, gener og udfordringer. Smerter ved toiletbesøg, blødning, ømt bækken, ondt i brysterne og mere til, er ofte ting som tiden efter fødslen bærer præg af - alt sammen noget, som Nanna ikke selv var forberedt på tilbage i 2016.  Manglen på afhjælpende produkter var netop dét som inspirerede Nanna til at etablere Momkind. Hun ønskede at gøre tiden under og efter fødsel bedre for kvinder samt gøre op med tabuet om den hårde efterfødselsperiode.

Med omtanke for dig

Monkind tager hånd om dig som kommende eller nybagt mor. Det er vigtigt, at produkterne ikke indeholder skadelige stoffer, hvorfor alle deres tekstilprodukter også er certificeret ifølge 100 by oeko-tex. Det betyder helt grundlæggende, at alle produkterne er testet for både skadelige og ulovlige stoffer.

Der bliver sat vægt på genanvendelighed når Momkind snakker miljø, men uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Deres efterfødselstrusser er derfor også lavet af genanvendt polyester og alt emballage er fri for plast. Erstatningen for plastikken er genanvendt og FSC-certificeret papir og pak, så vidt det er muligt.

Et sortiment der spænder bredt

Momkind ønsker at ramme så mange kvinder og deres forskelligheder så godt som muligt. Ingen kroppe, graviditeter eller fødsler er ens, og derfor er der ligeledes brug for forskellige hjælpemidler til forskelligt behov. Momkind er et brand som favner bredt, hvilket sortimentet viser til fulde.

Amme bh er et must have til dig som ammer dit barn. Det skal være nemt at komme til mælkebaren når barnet er sulten, men på samme tid er det vigtigt med et komfortabelt design som også støtter det tunge bryst. Momkind har formået at udvikle en amme bh, som både er funktionel og som stadig ser flatterende ud, b.la med deres fine blondekant.

Støtteleggings du ikke kan leve uden! Graviditet er hårdt for kroppen, og både mave, lænd, lår og mere til, kommer ofte på overarbejde når maven begynder at tynge. Momkinds leggings er bløde som smør og har flere forskellige støttende funktioner. B.la er der støttepaneler under maven, kile mellem lårene samt support til lænden omme bagpå. De kan med fordel bruges som støtteleggings efter du har født.

Gem dine hospitalstrusser væk, og prøv i stedet de bløde og behagelige efterfødselstrusser. Designet er neutralt og komforten er helt i top. Trussen er med til at støtte både mave og underliv både i graviditeten og efter fødslen, da stoffet er strækbart og behageligt. Der er god plads til et efterfødselsbind og trussen hjælper med at holde bindet på plads så det føles mere behageligt. Materialet er åndbart og sømløse, så der ikke er sygninger der irriterer.

Hvis du har født dit barn ved kejsersnit, så er kejsersnitstrussen et must have. Det anbefales at du først bruger efterfødselstrussen, og når maven har lagt sig, kan du skifte til kejsersnitstrussen. Trussen indeholder et blødt silkepanel som skåner arret og giver let kompression til mavemusklerne. Trussen er åndbar hvilket giver luft til arret. Den milde kompression og følelsen af et "kram" kan være fordelagtig til de delte mavemuskler.