• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Moroccanoil

Er du også vild med arganolie? Shop Moroccanoil på Matas.dk

Moroccanoil

Er du også vild med arganolie? Shop Moroccanoil på Matas.dk

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

32 produkter
32 produkter
Sortér efter: Mest populære

Det originale fundament til alle hårtyper

Medstifter Carmen Tal oplevede Moroccanoil Treatment da hun var ude at rejse. Da en hårfarvning endte med at gå galt måtte hun prøve andre metoder, her oplevede hun tranformationen sig- det ødelagte hår blev glat, blankt og medgørligt. Hun besluttede sig for, at dele den helt fantastiske hårbehandling, tilsat blødgørende arganolie, med hele verdens kvinder.

Dét, der begyndte som et enkelt, revolutionært produkt og som skabte en ny kategori inden for skønhedsbranchen, er vokset til et bredt udvalg af hår og kropsplejeprodukter, som alle er tilsat plejende antioxidant, arganolie, som er brandets kendetegn. Moroccanoil er dedikeret til hårprodukter af højeste kvalitet og er vokset til et ikonisk skønhedsmærke på mindre end et årti. Siden da har Moroccanoil konstant fornyet sig og udviklet en række af fantastiske produkter til alle slags hår.

Kendt og elsket formel

Kvinder over hele verden elsker Moroccanoil, og brandet har næsten opnået Kultstatus - med god grund - for både konsistens og duft er fantastisk, og resultater ses øjeblikkeligt. Moroccanoil er perfekt til både pleje og styling, og den prisvindende formel som er tilsat arganolie giver dit hår smuk og holdbar glathed, medgørlighed, reducerer føntørretiden og giver dit hår mere glans.

Moroccanoils klassiske duft, som er mindeværdig og eksotisk, er en ikonisk sammenstilling af undertoner, som transporterer sanserne og som får tankerne hen på en afslappende strandferie og en luksuriøs spa-forkælelse. En skøn og meget karakterfyldt duft: Krydrede rav dufte blandes sammen med søde blomster og fylde - en sensorisk rejse på flaske med en beroligende oplevelse, som du vil huske.

Moroccanoil Treatment

Få et blødt, glansfuldt og sundt hår, som du altid har ønsket. I Moroccanoil Treatment finder du en banebrydende formel, som bringer mistede proteiner tilbage og styrker dit hår. Olien Indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer, der giver håret glans samt antioxidanter, som beskytter håret. Moroccanoil Treatment er det essentielle fundament til alle hårtyper og kan anvendes til både pleje, styling og finish.

Hårolien absorberes med det samme i håret, og udfylder de huller der er blevet skabt af for meget styling og div. miljøfaktorer. Håret går fra skrøbeligt og ødelagt til stærkt og fleksibelt. Fra groft og kruset til strålende glansfuldt, anti frizz og medgørligt.

Maj D.
Maj D.
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje