• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Siden 2012 har svenske Mr. Bear produceret naturlige skægplejeprodukter til mænd. Så har du skægstubbe, overskæg eller et frodigt fuldskæg, bør du se med hér. Vink farvel til et tørt, kedeligt og usoigneret skæg, og oplev hvordan de lækre produkter fra Mr. Bear får dit skæg til at stråle af sundhed. Sortimentet består af skægshampoo, skægolie, skægbalm, skægvoks, eksklusive kamme og skægbørster. Alle produkterne findes i flere velduftende varianter.

Siden 2012 har svenske Mr. Bear produceret naturlige skægplejeprodukter til mænd. Vink farvel til et tørt, kedeligt og usoigneret skæg, og oplev hvordan de lækre produkter fra Mr. Bear får dit skæg til at stråle af sundhed.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

37 produkter
37 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

MR. BEAR

Siden det hele begyndte er sortimentet blevet udvidet betydeligt – og omfatter nu bred vifte af plejeprodukter til den daglige rutine indenfor både skæg, barbering og hår. Nedenfor finder du blandt andet stylingprodukter til håret i form af clay voks og saltvandsspray samt plejeprodukter til tatoveringer og barberolie til en tæt barbering.

Alle produkterne indeholder kun naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt. Mr. Bear sætter en ære i at anvende de bedste råvarer, så du kan få lækre, effektive produkter – og endda til en skarp pris.