N.C.P. OLFACTIVES

N.C.P. Olfactives er inspireret af den svenske skuespiller Noomi Rapaces trang til at skabe en unik parfumeserie der kan tilpasses alle uanset køn, situation eller humør. Med N.C.P. Olfactives kan du skabe din helt egen signatur duft.

En skøn kollektion af parfumer der giver forudsætninger for en unik duftkombination og muligheden for at skabe sin egne favoritdufte via N.C.P. Olfactives' layeringkoncept.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

32 produkter
32 produkter
Sorter efter: Mest populære

Nytænkende dufte

N.C.P. er grunlagt med en passion og lidenskab for at kunne gøre en forskel, samt tænke stort, nyt og ud af boksen. Personaliserede dufte - unikke til lige netop dig. Skaberne bag N.C.P. følte et behov for at "forstyrre" den ellers meget etablerede og traditionelle duftverden, med noget nyt og anderledes. Duftene hos N.C.P. er bygget op omkring simple og korte ingredienslister. Parfumerne er omhyggeligt formuleret i Paris - nemlig for at kunne sikre de sofistikerede og individuelle dufte, samtidig med at opretholde et perfekt miljø til duftlagdeling. Alle duftene fra N.C.P. findes i 50 ml Eau de Parfum og 10 ml Eau de Parfum.


Parring af dufte

Konceptet at lagre dufte kan lyde kompliceret - men det er det faktisk ikke. Det handler bare om balance og personlig præference. Hvis du kan lide dybere dufte, skal du parre med en mousserende blomsterduft, eller hvis du vil have en lettere duft skal du parre med en citrusduft.
Par fx en lys, frisk topnote med en lidt tungere bundnote. Hvis du vil gøre en duft dybere og mere rig, kan du parre den med en tungere bundnote, fx vanilje, træ eller musc - eller du kan skabe en lettere duft ved at parre med friske og frugtagtige noter på toppen.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.