Ole Henriksen

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Ole Henriksen Truth - Skønhedsprodukter med et naturligt twist

Ole Henriksen er en anerkendt skønhedsekspert og produktdesigner, der er kendt for at skabe skønhedsprodukter med et naturligt twist. Ole Henriksen Truth-serien er en af hans mest populære linjer med produkter, som er designet til at give huden en strålende og ungdommelig glød. Du får en luksuriøs spa-oplevelse med hjem på dit eget badeværelse, for med den skønne og friske duft af appelsin og citrus drømmer du dig til velvære og mig-tid hvér dag.

The Truth : Vitamin C

Hvad end din hud er normal, tør, kombineret eller olieret, så kan en daglig dosis af vitamin C gøre underværker for din hud. Truth-serien er kendt for sine egenskaber, der hjælper med at give huden en sund og ungdommelig glød. Du får et hav af naturlige ingredienser, da Ole Henriksen tror på, at de bedste skønhedsprodukter kommer fra naturen, og Truth-serien er ingen undtagelse. Produkterne indeholder frugtekstrakter, aha-kompleks og vitamin C, som er kendt for at give huden et strålende udseende med masser af glød.

Anti-aging egenskaber

Truth-serien er designet til at bekæmpe de synlige tegn på aldring, såsom fine linjer og rynker, samt beskytte huden mod tidlig ældring forårsaget af miljøet. Dette skyldes den høje koncentration af antioxidanter, som har den særlige egenskab, at de kan beskytte huden mod udefrakommende faktorer og forurening.

Ole Henriksen Truth-produkterne er kendt for deres effektivitet og hurtige resultater. De er designet til at give dig smuk glød, hvor en sund hud kommer i første række.

Produkterne du bare må eje

  • OH TRUTH Banana Bright+ Eye Crème: Øjencremen som gik viralt! Aldrig har du set en øjencreme blive brugt i hele ansigtet af tusindvis af brugere, grundet en fantastisk glød. Den opfriskende og glød-givende øjencreme udretter mirakler for dine øjenomgivelser. Sig farvel til mørke rande og poser under øjnene, takket være aktive ingredienser og banan lignende pudder, som lysner og giver udstråling på få sekunder.
  • OH TRUTH C-Rush Brightening Gel-Creme: Her får du en let og fugtgivende dagcreme, der indeholder C-vitamin og hyaluronsyre. Hvis du ønsker en strålende hud med jævn hudtome samt beskyttelse mod ældningstegn - så er dette det helt rigtige valg. Den fylder huden ud med masser fugt og giver en fantastisk glød.
  • OH Pout Preserve Peptide Lip Treatment: Det er de færreste som ønsker tørre læber, og med Oles læbepomade har du mulighed for altid at holde tørheden væk. Den rige pomade er beriget med mangosmør, som blødgør og fugter læberne. Acaibær styrker læbens barrierre og booster fugten. Dine læber vil føles plumpede, gennemfugtet og bløde med det samme!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.