• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære

Sig farvel til røde babynumser

Sæbe, vådservietter og andre rensende produkter, kan gøre den bløde babyhud sart og rød. Her kommer Olívy ind i billedet! Olívy bliver nemlig brugt ved hvert bleskift i stedet for vand, sæbe og vådservietter. Ved at rense, pleje og beskytte huden under bleen har det en forebyggende effekt på udslæt og røde numser. Stifterne Maria og Cecilie Reumert, havde selv oplevet den positive effekt af et lignende fransk produkt, på deres børn. Fra denne oplevelse kom inspirationen og viljen til, at skabe deres eget produkt. De gik i gang med at undersøge, hvordan de kunne introducere deres eget babyplejeprodukt i Danmark. Produktet skulle nemlig ikke kun gavne dem selv, men også hjælpe andre danske familier som kunne få glæde af den effektive metode til rens, pleje og forebyggelse.

Resultatet af tanker, inspiration og hårdt arbejde blev Olivy baby care – diaper change. Et dansk produkt, som bliver produceret hos en anerkendt fransk medicinalvirksomhed. Metoden er ikke ny - tværtimod. Den har været brugt i Frankrig i generationer, og Olívy bygger på en gammel, unik opskrift baseret på olivenolie og kalk. Før i tiden fik man rørt blandingen på sit lokale apotek, mens man ventede. Olívy er baseret på de samme gode, naturlige ingredienser som i den gamle apotekeropskrift, men er fornyet og fremstillet, så det lever op til nutidens høje krav til sund hudpleje og danskernes sans for æstetik.

Olívy baby care - diaper change

Ble udslæt er desværre helt normalt. Alt for mange børn oplever udslæt på deres sarte numse. Faktisk oplever helt op til 75 % af børn, der bruger ble at blive ramt af ble udslæt i løbet af deres første leveår.

At være pakket ind i en fugtig ble er en hård omgang for den sarte babyhud. Løsningen er at rense, pleje og beskytte huden mod affaldstofferne fra urin og afføring og derved forebygge en rød og irriteret babynumse.

Olívy baby care - diaper change er blid, naturlig rens og beskyttende pleje i ét og samme produkt. Resultatet er en hud lige så fin som på resten af kroppen. Produktet fåes både i 250 ml og 500 ml. Det er super praktisk, da man derfor kan have en lille flaske med på farten eller i pusletasken. Derhjemme er det derimod oplagt at have en stor flaske stående, så man er fri for at udskifte og købe ny særlig ofte.

Olívy er allergimærket af AllergyCertified. Det er din garanti for et hudvenligt produkt, som du trygt kan bruge på selv den sarteste hud. Find produkterne her på Matas.dk og i vores butikker

Cimmie
Materialist
Cimmie er 25 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 7 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...
Min ekspertise er:
Hudpleje