Olívy

Olívy er dansk, naturlig hudpleje, og den første ”diaper change” i Danmark. Med Olívy har danske forældre fået en ny og sundere metode til at skifte ble på deres børn. Olívy bliver anbefalet af sundhedsplejersker, jordemødre og børnelæger til hvert bleskift.

Vil du også passe særligt godt på din babys hud og forebygge rød babynumse, skal du bruge Olívy baby care - diaper change, hver gang du skifter ble. Her får du blid rens, pleje og beskyttelse i én flaske.

Olívy

Vil du også passe særligt godt på din babys hud og forebygge rød babynumse, skal du bruge Olívy baby care - diaper change, hver gang du skifter ble. Her får du blid rens, pleje og beskyttelse i én flaske. 

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Sig farvel til røde babynumser

Sæbe, vådservietter og andre rensende produkter, kan gøre den bløde babyhud sart og rød. Her kommer Olívy ind i billedet! Olívy bliver nemlig brugt ved hvert bleskift i stedet for vand, sæbe og vådservietter. Ved at rense, pleje og beskytte huden under bleen har det en forebyggende effekt på udslæt og røde numser. Stifterne Maria og Cecilie Reumert, havde selv oplevet den positive effekt af et lignende fransk produkt, på deres børn. Fra denne oplevelse kom inspirationen og viljen til, at skabe deres eget produkt. De gik i gang med at undersøge, hvordan de kunne introducere deres eget babyplejeprodukt i Danmark. Produktet skulle nemlig ikke kun gavne dem selv, men også hjælpe andre danske familier som kunne få glæde af den effektive metode til rens, pleje og forebyggelse.

Resultatet af tanker, inspiration og hårdt arbejde blev Olivy baby care – diaper change. Et dansk produkt, som bliver produceret hos en anerkendt fransk medicinalvirksomhed. Metoden er ikke ny - tværtimod. Den har været brugt i Frankrig i generationer, og Olívy bygger på en gammel, unik opskrift baseret på olivenolie og kalk. Før i tiden fik man rørt blandingen på sit lokale apotek, mens man ventede. Olívy er baseret på de samme gode, naturlige ingredienser som i den gamle apotekeropskrift, men er fornyet og fremstillet, så det lever op til nutidens høje krav til sund hudpleje og danskernes sans for æstetik.

Olívy baby care - diaper change

Bleudslæt er desværre helt normalt. Alt for mange børn oplever udslæt på deres sarte numse. Faktisk oplever helt op til 75 % af børn, der bruger ble at blive ramt af bleudslæt i løbet af deres første leveår.

At være pakket ind i en fugtig ble er en hård omgang for den sarte babyhud. Løsningen er at rense, pleje og beskytte huden mod affaldstofferne fra urin og afføring og derved forebygge en rød og irriteret babynumse.

Olívy baby care - diaper change er blid, naturlig rens og beskyttende pleje i ét og samme produkt. Resultatet er en hud lige så fin som på resten af kroppen. Produktet fåes både i 250 ml. til pusletasken , 500 ml. til puslebordet og 100 ml til håndtasken. Det er super praktisk, da man derfor kan have en lille flaske med på farten eller i pusletasken. Derhjemme er det derimod oplagt at have en stor flaske stående, så man er fri for at udskifte og købe ny særlig ofte.

Olívy er allergimærket af AllergyCertified. Det er din garanti for et hudvenligt produkt, som du trygt kan bruge på selv den sarteste hud. Find produkterne her på Matas.dk og i vores butikker

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.