Hverdagen i Matas

Størstedel af uddannelsen foregår som del af den daglige drift i butikken. Som elev vil du opleve en omskiftlig hverdag, hvor du hurtigt får ansvar, kundekontakt og bliver del af et stærkt fællesskab. Vi har både små og store butikker fordelt over hele landet. ​​​​​

En foranderlig hverdag og et stærkt sammenhold


​​​​​​​Som del af uddannelsen vil alle elever få en oplæringsansvarlig i butikken, som er uddannet materialist eller har arbejdet indenfor området i mere end fire år.

Din oplæringsansvarlige følger og hjælper dig under hele din uddannelse. Vi gør alt for at sikre dig en grundig oplæring, men vi lægger ikke skjul på, at vi forventer, at du selv tager ansvar for egen læring i såvel elevtiden som efter.

Du vil løbende under din uddannelse have udviklingssamtaler med din butikschef eller oplæringsansvarlig for at sikre trivsel såvel som personlig og faglig udvikling. Du vil fra dag et blive kastet ud i opgaverne og løbende få tildelt ansvar. Du vil opleve en varieret hverdag bestående af alt fra vareopfyldning, kassebetjening, rådgivning, klargøring af butikken, pålægning af makeup og meget andet.

Det er vigtigt for os, at det skal være sjovt gå på arbejde. Hos Matas vil du blive del af et stærkt fællesskab af hjælpsomme og dygtige kolleger. Du vil opleve en tydelig sammenholdsfølelse, hvor der altid er hjælp og støtte at finde.

Vi forventer, at du i løbet af din elevtid er initiativrig og engageret. Vi kan til gengæld love en spændende og uforudsigelig hverdag, hvor du får mulighed for at udvikle dig og bruge din store viden inden for beauty og helse. Du vil som elev være med til at sikre kunderne en god oplevelse og sprede følelsen af skønhed hver dag.
​​​​​

Mød nogle af vores nuværende elever:Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek