Elev i Matas

Start din karriere i Matas - bliv materialist. Med en elevuddannelse i Matas, bliver du faglært specialist indenfor beauty, helse & sundhed. Du får en spændende og foranderlig hverdag og bliver en del af et stærkt fælleskab. Elevuddannelsen giver dig solid udvikling og gode karrieremuligheder.

Søg elevplads i Matas ​​

Om uddannel­sen


​​​​​​​Uddannelsen giver dig en solid, teoretisk og praktisk viden om blandt andet kundebetjening, vejledning, salgsteknikker og et bredt produktkendskab. Læs mere eom uddannelsen her.

Læs mere


Hverdagen i Matas


Størstedelen af uddannelsen foregår som en del af den daglige drift i butikken. Som elev vil du opleve en omskiftelig hverdag, hvor du hurtigt får ansvar og bliver en del af et stærkt sammenhold.​​​​​​  

 Læs mere

Fremtids­muligheder


Matas har en klar målsætning om at give den bedste uddannelse inden for detailhandel. Vi bruger mange ressourcer på at uddanne materialister med henblik på selv at få glæde af dem i fremtiden.

 Læs mere

Hør Sofie fortælle om at være elev hos Matas​​​​​​​

En elevuddannelse i Matas giver dig en dagligdag med stor kontakt med mange mennesker, spændende udfordringer og ansvarsfulde opgaver. Som materialist elev får du en verden af muligheder. Hvad enten du brænder for kosmetik, sportspleje, helsekost eller og/butiksdrift – så har vi en plads til dig, hvis du vil være blandt de dygtigeste til salg og service.Hør mere om uddannelsen:Følg med i vores elevers hverdag på:

Facebook                                   Instagram

Følg med i vores elevers hverdag på

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek