• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

ORGANICUP

300.000+ kvinder har allerede skiftet til OrganiCup. Og 9 ud af 10 som prøver den, forsætter med at bruge den. OrganiCup er hygiejnisk og sikker. Den er Allergy Certified, registreret hos The Vegan Society og cruelty-free (ingen tests foretaget på dyr), og overholder al relevant lovgivning.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

5 produkter
5 produkter
Sortér efter: Mest populære
OrganiCup Menstruationskop Str A
179,95
Optjen 18 point
OrganiCup Menstruationskop Str B
179,95
Optjen 18 point
OrganiCup Menstruationskop Mini
179,95
Optjen 18 point
OrganiCup OrganiWash til OrganiCup 75 ml
49,95
Optjen 5 point
OrganiCup OrganiWipes 10 stk.
39,95
Optjen 4 point

Undgå bind og tamponer med menstruationskoppen

Det er dén tid på måneden, og endnu en gang skal du sørge for at have købt og altid have bind og tamponer med dig på farten den næste uges tid – plus/minus et par dage. Rigtig mange kvinder er ikke just imponerede af denne tid på måneden, hvor kroppen kan opføre sig anderledes, der kan forekommer mavesmerter, og samtidig skal du endnu en gang til at tænke på at få købt bind og tamponer. Men hvad nu hvis du kan slippe for de triste, tidskrævende bind og tamponer? Tanken lyder ret tiltalende, ja, og faktisk kan det blive aktuelt – det kræver blot, at du investerer i en af de eftertragtede, miljøvenlige menstruationskopper, som du kan finde her på matas.dk.

OrganiCup som foretrukket menstruationskop

En af frontløberne på menstruationskopper er OrganiCup. OrganiCup udbyder sikre, hygiejniske og forskellige størrelser af menstruationskopper, som passer til alle, hvad end du lige har fået din allerførste menstruation, har født eller bløder enten lidt, mellem eller meget. Alle kvinder kan som udgangspunkt bruge en menstruationskop, og derfor kommer OrganiCup også i to forskellige størrelser, nemlig størrelse A eller B. Det anbefales, at du køber en størrelse B, hvis du har født, men ellers bliver størrelse A anbefalet til alle andre, der ikke har født. Al begyndelse er svær og derfor kan det også tage et par gange eller tre, før du er helt dus med brugen af menstruationskoppen.

Hvordan fungerer en menstruationskop?

En menstruationskop er en kegleformet silikonebeholder, du sætter op i vagina for at opsamle menstruationsblodet. Når menstruationskoppen har opsamlet og er blevet fyldt med blod, er dit job at tømme og rengøre koppen. Som udgangspunkt kan en menstruationskop sidde i otte til 12 timer, men det afhænger naturligvis af, hvor meget eller lidt du bløder. Det er derfor en god idé, når du starter med at bruge en menstruationskop, at du lige lærer din krop og din menstruationscyklus at kende ved at skifte og tjekke din kop løbende, da dette gør det nemmere for dig få en fornemmelse af, hvor lang tid der går, før koppen er fuld og skal tømmes. Ellers fungerer en menstruationskop på helt samme måde, som både bind og tamponer, hvor du kan løbe, sidde, svømme, cykle og dyrke alle mulige former for sportsgrene med den i – og så kan du også bruge den, selvom du har spiral.

Godt for miljøet

Der er rigtig mange penge at spare, når du vælger en menstruationskop frem for både bind og tamponer, men du sparer også miljøet for rigtig meget affald og mange kemikalier. Bind og tamponer - og disses plastikemballage - er engangsprodukter, du bruger rigtig meget af under din menstruation.