FRA COUTURE TIL PARFUMERI

Paco Rabanne tør for alvor at være avantgarde og vovet. Hans signatur er tydelig i alt fra modeshows med funklende kjoler skabt i metal til banebrydende parfumer, som udfordrer traditionelle duftkoder. Gå på opdagelse i hans nytænkende og provokerende univers fyldt med exceptionelle parfumer.

Paco Rabanne

Paco Rabanne tør for alvor at være avantgarde og vovet. Hans signatur er tydelig i alt fra modeshows med funklende kjoler skabt i metal til banebrydende parfumer, som udfordrer traditionelle duftkoder. Gå på opdagelse i hans nytænkende og provokerende univers fyldt med exceptionelle parfumer.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

64 produkter
64 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
VÆRDI 850,-
Paco Rabanne 1 Million Gaveæske
Medlemspris
483,71 kr.644,95 kr.Spar 161,-
SPAR 25%
VÆRDI 845,-
Paco Rabanne Invictus Gaveæske
Medlemspris
483,71 kr.644,95 kr.Spar 161,-
SPAR 91,-
Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml
213,95 kr.304,95 kr.Spar 91,-
SPAR 25%
VÆRDI 860,-
Paco Rabanne Lady Million Gaveæske
Medlemspris
569,96 kr.759,95 kr.Spar 190,-
SPAR 25%
VÆRDI 775,-
Paco Rabanne Phantom Gaveæske
Medlemspris
464,96 kr.619,95 kr.Spar 155,-
SPAR 25%
VÆRDI 940,-
Paco Rabanne Fame Gaveæske
Medlemspris
611,21 kr.814,95 kr.Spar 204,-
SPAR 96,-
Paco Rabanne Phantom Deodorant Spray 150 ml
223,95 kr.319,95 kr.Spar 96,-
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

Paco Rabanne - Unikke og innovative dufte

Francisco Rabaneda Cuervo, bedre kendt under sit kunstnernavn Paco Rabanne, har oprindelse i det basiske Spanien. Hans far blev dræbt under den spanske borgerkrig, hvorfor han flygtede med sin mor til Frankrig. Som ung mand i 20'erne uddannede han sig til arkitekt og startede herefter sit eget modehus i 1966. Han blev hurtigt kendt for sine flamboyante designs i ukonventionelle materialer som metal, papir og plast.

Paco Rabanne er kendt for sine innovative designs indenfor mode, og hans unikke sans for design og æstetik videreføres også i hans parfumer. Paco Rabannes dufte bryder med de traditionelle duftkoder og fremprovokerer de stærkeste følelser.

En verden af kraftfulde og glamourøse dufte

Paco Rabanne laver både Eau de Parfum, Eau de Toilette, Body lotion, Aftershave og Deodoranter. Duftene er kraftfulde, forførende, glamourøse og uimodståelige. Du vil helt sikkert blive bemærket, når du går forbi kvinder og mænd på gaden.

De gyldne klassikere fra Paco Rabanne

Paco Rabannes dufte er kraftfulde, forførende, glamourøse og ikke mindst uimodståelige. Forvent at blive bemærket, når du går forbi kvinder og mænd på gaden.

Paco Rabanne laver både Eau de Parfum, der er en mere koncentreret duft, og Eau de Toilette, der er en lettere duft.

I mange tilfælde kommer duftene med brødre og søstre, der kombinerer de gamle dufte med nye.

Nedenfor præsenterer vi dig for nogle af de gyldne klassikere fra Paco Rabanne:


  • 1 Million Eau de Toilette er til ham, som gør, som det passer ham og ikke lytter til andre. Han efterlader en stærk tiltrækningskraft, hvor end han går, og han får præcis, hvad han peger på. Duften beskrives som flamboyant maskulin, provokerende og sexet og med varme som krydret læder.

  • Lady Million Eau de Parfum er til fortryllende, feminine og selvstændige kvinder, der holder af at lege med ilden. Duften er en blanding af søde, friske blomster og hindbær med en dyb, sexet bund af honning. Skabt til at forføre.

Paco Rabanne har også skabt dufte til helte og heltinder: Invictus og Olympia. Til konkurrencemindede mennesker med et dyrisk sind.


  • Invictus Eau de Toilette er til den rigtige helt, en mand i al sit mod og styrke. Duften er en kombination af dybe sensuelle træ-noter samt vilde og friske havnoter. Giver en sejrsfølelse ved første sprøjt!

  • Olympia Eau de Parfum er en duft specielt designet til den moderne gudinde! En uovertruffen og sublim duft af himmelsk sød jasmin og fyldig saltet vanilje samt et frisk pust af grøn mandarin. Mændene vil falde på knæ for dig.

Paco Rabanne - Dufte til helte og heltinde

Udover de ovennævnte dufte har Paco Rabanne også skabt Invictus og Olympea, dufte til konkurrencemindede mennesker med et dyrisk sind. Disse dufte kan også bruges af helte og heltinder, der ønsker en sejrsfølelse og en duft, der afspejler deres mod og styrke. Invictus og Olympea kommer i forskellige udgaver.

Paco Rabanne har også skabt mange andre unikke dufte, såsom Pure XS, der indeholder fyldige orientalske duftnoter, og deodoranter i spray samt stick til mænd, der kan bruges sammen med duften og give en længere holdbarhed ud på dagen.


FAME: Den nye signaturduft fra Paco Rabanne

Nyhed

FAME: Den nye signaturduft fra Paco Rabanne

Af Ida Hinchely Kyhn

FAME er Paco Rabannes nye, opløftende blomsterduft. Læs med her, hvor vi dykker ned i de luksuriøse duftnoter. FAME er en unik, blomstret og feminin duft, hvis glamourøse flakon er inspireret af nogle af Paco Rabannes ikoniske designs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.