Panodil

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er panodil?

Rigtig mange kender Panodil, som en hjælpende hånd ved smerter. Det er ikke uden grund, da Panodil findes i mange forskellige former og kan bruges til voksne og børn fra 2 år.

Alle produkter fra Panodil indeholder det aktive lægemiddelstof Paracetamol.

Panodil/Paracetamol virker smertestillende og febernedsættende. Det vil sige, at Panodil kan være din ven ved svage smerter som eksempelvis hovedpine, menstruationssmerter, muskelsmerter, tandpine og ved feber i forbindelse med eksempelvis forkølelse eller influenza.

Panodil findes i forskellige varianter både afhængig af alder, men også præferencer.

Hvor hurtigt virker Panodil?

I forhold til de klassiske Panodil filmovertrukne tabletter, vil virkningen indtræde indenfor ½-1 time. Sørg altid for at skylle tabletterne ned med et glas vand, så de kommer helt ned i maven og ikke sætter sig fast på vejen gennem spiserøret.

Du må aldrig tage dobbeltdosis, hvis den første dosis ikke virker hurtig nok.

Dosering af Panodil og Panodil Zapp

Doseringen for vokse over 40 kg er 2 tabletter af 500 mg 3-4 gange i døgnet. I nogle tilfælde kan 1 tablet 3-4 gange i døgnet virke.  Der skal minimum  gå 4 timer mellem hver dosis.

Tag aldrig mere end 8 tabletter i døgnet.

Panodil Zapp

Du har måske hørt om Panodil Zapp, men hvad kan de egentlig?

Panodil Zapp er til dig, som ønsker en hurtig virkning. Panodil Zapp tabletterne er tilført natriumbikarbonat, hvilket gør at lægemidlet optages hurtigere i kroppen. Dette er også forklaringen på, hvorfor Panodil Zapp tabletterne er større end almindelig Panodil.

Panodil Junior - Flydende mikstur/oral suspension og stikpiller/suppositorier

Børn må som udgangspunkt få Panodil fra de er 2 år, med mindre andet er aftalt med lægen.

Vær meget opmærksom på hvilken styrke børn skal have, da det afhænger af deres vægt.

Panodil Junior findes både i en flydende udgave med jordbærsmag, som drikkes, og som suppositorier, som indføres i endetarmen.

Den flydende udgave, mixturen, doseres med en sprøjte efter barnets vægt. I indlægssedlen finder du et doseringsskema, som gør det lettere for dig.

Suppositorierne findes i 125 mg til børn over 2 år mellem 10-14 kg, og 250 mg til børn fra 15 kg.

Regn altid doseringen ud efter vægt som beskrevet i indlægssedlen og følg indlægssedlen nøje.

Panodil Hot

Panodil Hot virker smertelindrende, som de andre Panodil-produkter. Denne udgave skiller sig dog ud på den måde, at det er pulver, som skal opløses i kogende vand og drikkes varmt.

Drikken vil smage af solbær og dufte af menthol, hvilket måske kan føles ekstra plejende for dig med feber og svage smerter pga. forkølelse eller influenza.

Panodil Hot kan også være en fordel for dig, hvis du har svært ved at synke tabletter.Doseringen for vokse over 40 kg er 2 breve 3-4 gange i døgnet. I nogle tilfælde kan 1 brev 3-4 gange i døgnet virke.  Der skal minimum  gå 4 timer mellem hver dosis.

Tag aldrig mere end 8 breve i døgnet.

Panodil under Graviditet og Amning

Tal altid med din læge før du bruger Panodil, hvis du er gravid eller ammer.

Spørgsmål

Kontakt altid din læge ved spørgsmål og tvivl i forbindelse med Panodil. Vi anbefaler, at du gennemlæser indlægssedlen før du anvender Panodil.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.