1 / 1

Genanvendelige Rondeller

Variant:Rosa

69,95 kr.

På lager i 16 butikker.

Fri fragt til butik ved køb over 129 kr..

Økologisk
De genanvendelige rondeller er produceret af 100% blødt, GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bruges til alle slags hudtyper. Rondellernes overflade renser din hud, uden at irritere din hud og kan kombineres med ethvert renseprodukt. De genanvendelige og økologiske rondeller, erstatter dit forbrug af engangs vatrondeller/wipes og de kan bruges på begge sider. Rondellerne holder op til flere år. Fugt rondellen inden dit renseprodukt påføres, for at spare på dit produkt. Alle Pargaards produkter, er med til at skabe jobs til udsatte borgere der fx har mobilitetsnedsættelse, autismespektrum eller udviklingsforstyrrelse af tale eller sprog. Når der skabes arbejde, skabes der samtidigt solstrålehistorier, idet der opnås ansvar, socialt samvær og ikke mindst stolthed. Om GOTS: Global Organic Textile Standard certificeringen garanterer dig som forbruger et miljøvenligt produkt. Vores GOTS produkter er produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder der er gældende for hele produktionskæden – lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen. GOTS certificeringen sikrer også, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold. Anbefalinger: - Vask på 30/40/60 grader C (Vær opmærksom på krymp ved 60 grader C samt ved tørretumbler) - Vask rondellerne i Pargaards’ vaskepose i GOTS certificeret bomuldsnet, for at skåne dem og undgå at de sætter sig fast i tromlen. - Vælg gerne Deep purple til mascara, dark nude til din foundation/mineral pudder og den naturhvide til at tjekke om alt makeup er fjernet fra din hud samt til syreholdige produkter. - Variér dit tryk på rondellen, alt efter om du afrenser omkring øjnene (som kræver et let tryk) eller omkring næsen (som oftere kræver et hårdere tryk). Et hårdere tryk på huden, vil også give din hud en let eksfolierende effekt som kan være god i T-zonen. - Hold gerne rondellen med vand og renseprodukt på vipperne i et kort øjeblik, for at undgå at gnide det sarte øjenområde for meget.
 • GOTS certificeret
Indhold5 stk
Enhedspris13,99 kr./stk
MærkePargaard
KategoriVat & Vatpinde
Se altGOTS certificeret Vat & Vatpinde
Se altPargaard Vat & Vatpinde
Varenummer779752

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Gratis hudtest

Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

Club Matas

Kundeanmeldelser

4.3
Baseret på 4 anmeldelser
75% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
53
40
30
21
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
A
Annegrethe, 76 årSvendborg
1 årVerificeret køb
TilfredsModtageren blev glad.
N
Natascha, 24 år
1 år
Lidt øvDe er desværre ikke særlige bløde efter man har vasket dem.
J
Joan, 52 årAgedrup
1 årVerificeret køb
Genanvendelige RondellerFungerer bedre end vat. Super bløde. I modsætning til andre genanvendelige rondeller jeg har prøvet, bruger jeg ikke ekstra af fx tonic ifht når jeg bruger vat. Og skåner miljøet
D
Dorthe, 46 årHørsholm
6. feb 2022
FantastiskeJeg var egentlig på udkig efter noget andet men faldt så over disse. Blev positivt overrasket, de er fantastiske til at fjerne ansigtsmaske med.
Viser 4 af 4