• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Vat & Vatpinde

Her på Matas.dk finder du vores brede udvalg af flere forskellige slags vatpinde, vat og vatrondeller.

Medicin & Pleje Hygiejne
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

21 produkter
21 produkter
Sortér efter: Mest populære
Matas Striber Vatpinde med Træ 200 stk.
15,95
Optjen 2 point
Matas Striber Vatpinde med Papir 200 stk.
15,95
Optjen 2 point
(17)
Matas Striber Baby Sikkerhedsvatpinde 55 stk.
15,95
Optjen 2 point
(8)
Pargaard Genbrugelige Rondeller Naturhvid 5 stk.
69,95
Optjen 7 point
LastSwab Basic Vatpind Whale Blue
79,95
Optjen 8 point
LastSwab Basic Vatpind Penguin Black
79,95
Optjen 8 point
LastSwab Beauty/Makeup Vatpind Sea Fan Red
79,95
Optjen 8 point
LastSwab Beauty/Makeup Vatpind Penguin Black
79,95
Optjen 8 point
Nygaard Vatpinde med træ 100 stk
4,95
Optjen 1 point
(19)
Pargaard Genbrugelige Rondeller Naturhvid 5 stk.
69,95
Optjen 7 point
LastSwab Basic Vatpind Krill Peach
79,95
Optjen 8 point
LastSwab Basic Vatpind Dolphin Turquoise
79,95
Optjen 8 point

Vatpinde i plast

Når en vatpind er lavet på plastpind, er den fleksibel og eftergivelig. Derfor er vatpinde til børn ofte lavet i plast, ligesom du ofte vil få det bedste resultat, hvis du køber vatpinde i plast til at rette din øjenmakeup. Det er vigtigt ikke at bruge for mange kræfter, når du bruger en vatpind, for du kan komme til at skade øregangen eller øjenområdet, hvis du trykker for hårdt.

Naturligt materiale

Flere og flere mærker udbyder efterhånden vatpinde i et naturligt materiale. Mange vælger at bruge bambus i stedet for plast, da det er billigt og bæredygtigt. Bambus er blødere end træ, så du kan erstatte din plastik-variant med denne. Et andet alternativ er en pind at tætpresset papir, lidt ligesom papirsugerør. Det er en bæredygtig løsning, som heller ikke koster det store.

Selve vattet

Bomuldsvat kan findes i flere varianter. Jo mere ubehandlet det er, jo mindre belastning er der på miljøet. Det er muligt at finde en helt klassisk bomuldsvat, som den vi kender fra vores barndom. Det er også muligt at finde økologiske varianter, der er bæredygtigt dyrket.

Alternativet

Bæredygtighed vinder mere og mere indpas, og derfor er det nu også muligt at købe genanvendelige vatrondeller og vatpinde. Rondellerne er lavet af bomuldsfrotté og udarbejdet på socialøkonomiske fabrikker med bedre arbejdsforhold. Vatpindene er lavet af nylon og spidserne af silikone. Etuiet er lavet af bionedbrydeligt, majsbaseret materiale (PLA), og emballagen er i miljøvenligt pap. Disse varianter kan naturligvis bruges igen og igen.

Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...