1 / 1

Genbrugelige Rondeller Naturhvid og Rosa

Variant:10 stk.

135,95 kr.

Udsolgt online

Forhandles kun online

Med økologisk indhold
Sensitiv hud
10 stk genbrugelige rondeller -5 stk naturhvide og 5 stk rosa De genbrugelige rondeller er produceret af en økologisk bomuldsfrotté der er meget blød mod huden og derfor velegnet til sensitiv hud. Rondellerne kan bruges med vand, micellar vand eller ethvert andet renseprodukt. Det er en meget mild måde at rense huden på og fjerner effektivt makeup med en let eksfolierende effekt. Rondellerne er sammensat af 2 lag stof og du kan derfor nøjes med at bruge 1 om dagen eller skylle den og genbruge den over flere dage. Pargaards rondeller er vaskbare og vi anbefaler at vaske dem på 30/40 grader, men de kan også vaskes på 60 grader. Alle rondeller bliver syet i Danmark hos social økonomiske virksomheder der arbejder for at beskæftige både unge og ældre borgere. Disse social økonomiske virksomheder arbejder for at mennesker på kanten af arbejdsmarkedet kan udvikle kompetencer, samtidig med at deres værdighed og værdi bliver anerkendt. Pargaard gør sit absolut bedste for at skabe produkter der gør det lettere at leve et miljøvenligt liv. Vi bestræber os på at undgå plastik, kemikalier mm. som er skadende for vores planet. Derfor er produkternes emballage produceret af genanvendte materialer. Pargaards Tips: - Hvis du fx bruger micellar rens, kan du med fordel gøre rondellerne lidt våde, inden du kommer rens på, for at spare på dit produkt. - Rondellerne er gode til afrensning af masker. - Brug dem om morgenen til at minimere hævede og trætte øjne - hæld meget koldt vand på 2 rondeller og tryk dem forsigtigt ned over hvert øje og lad dem sidde i 5 min imens du slapper af.
HudtypeSensitiv
Indhold10 stk
Enhedspris13,60 kr./stk
MærkePargaard
KategoriVat & Vatpinde
Se altØkologisk Vat & Vatpinde
Se altPargaard Vat & Vatpinde
Varenummer750775

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Gratis hudtest

Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

Club Matas

Kundeanmeldelser

4
Baseret på 21 anmeldelser
81% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
511
43
33
23
11
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
A
Anne, 27 årKolding
1 årVerificeret køb
Dejlige genanvendelig rondellerSuper fine at bruge og fedt at de kan bruges igen og igen
B
Bitten, 42 årLystrup
28. okt 2021Verificeret køb
Ikke så behagelige...... når de er blevet vasket - de er simpelthen for hårde ved min hud, så jeg er gået tilbage til vatrondeller af engangstypen.
S
Simone, 29 årAns by
18. okt 2021Verificeret køb
Bløde og holder farven.Bløde også efter flere vaske.
M
Maria, 32 årHvidovre
17. okt 2021Verificeret køb
Fnulrende rondellerJeg elsker genanvendelige rondeller, men disse fnulrer desværre og efterlader stofstykker i mit ansigt efter brug.
Viser 4 af 21