Gurli Gris

Mest populære
Vælg filtre
1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
Gurli Gris Click Camera
249,95 kr.
Louise
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Gurli Gris - sjovt og populært legetøj

Gurli gris er en tv-serie for børn, som består af Gurli, Lillebror Gustav, Mor og far-gris. Her følger man den lattermilde familie i hverdagens små og store eventyr, tv-serien har været børnenes favorit siden 2004, hvor de første afsnit udkom.

Hos Matas har vi et udvalg af legetøj fra Gurli Gris til familiens mindste fans. Sortimentet spænder blandt andet fra Gurli Gris' legelæge taske, lærerige puslespil, til det første skolesæt som er det perfekte supplement til de yngste, for at introducerer dem til skolefagene og den tidlige læring.

Hvis man er familiens ukronede konge eller dronning i vendespil, så findes der også her et spil hvor man kan udfordre familiens øvrige medlemmer.

Børnenes favorit Gurli Gris legetøj

En af børnenes absolutte favoritter er ''Hide and Seek'', hvor et af spillets deltager gemmer Gurli Gris et hemmeligt sted, hvorefter Gurli aktivers og efter tid begynder at sige lyde. Nu er det op til spillets øvrige deltager at finde hende.

Hos Matas har vi et stort udvalg af Gurli Gris og hendes families sjove spil eller legetøj som egner sig til familier med småbørn.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.