• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Vælg filtre

Pris

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Gurli Gris - sjovt og populært legetøj

Gurli gris er en tv-serie for børn, som består af Gurli, Lillebror Gustav, Mor og far-gris. Her følger man den lattermilde familie i hverdagens små og store eventyr, tv-serien har været børnenes favorit siden 2004, hvor de første afsnit udkom.

Hos Matas har vi et udvalg af legetøj fra Gurli Gris til familiens mindste fans. Sortimentet spænder blandt andet fra Gurli Gris' legelæge taske, lærerige puslespil, til det første skolesæt som er det perfekte supplement til de yngste, for at introducerer dem til skolefagene og den tidlige læring.

Hvis man er familiens ukronede konge eller dronning i vendespil, så findes der også her et spil hvor man kan udfordre familiens øvrige medlemmer.

Børnenes favorit Gurli Gris legetøj

En af børnenes absolutte favoritter er ''Hide and Seek'', hvor et af spillets deltager gemmer Gurli Gris et hemmeligt sted, hvorefter Gurli aktivers og efter tid begynder at sige lyde. Nu er det op til spillets øvrige deltager at finde hende.

Hos Matas har vi et stort udvalg af Gurli Gris og hendes families sjove spil eller legetøj som egner sig til familier med småbørn.​​​​​​​